Misjonsfolket fra Afrika, Latin-Amerika, India og Europa samles til konferanse 3.-6. mai
Misjonsfolket fra Afrika, Latin-Amerika, India og Europa samles til konferanse 3.-6. mai. Av Roger Dahl Det er tid for årsmøte og misjonskonferanse i EBM International. Denne gangen i Gandia i Spania.  Det kommer delegater både fra de tradisjonelle senderlandene i Europa og fra misjonslandene i Afrika, latin-Amerika og India. Tema i år er "Misjon - en global erfaring". Gjennom bibeltimer, møter og årsmøtesesjonene, der en får en erfare gleden over det globale misjonsperspektivet, gjennom sang, musikk og de ulike lovprisningstradisjonene som finnes i de mange medlemslandene innen EBM International. Dessverre ble 2011 et år med økonomiske utfordringer for EBM International, rapportene viser at gaveinntektene var på omkring  250.000 euro mindre en forventet. Det har naturligvis vært utfordrende for styret og administrasjonen. Misjonsleder Arild Harvik fra Norge er leder av EBM INternationals styre. Neste år det planlagt å legge misjonskonferansen til Skien, med den lokale baptistmenigheten som vertskap. Bildet er hentet fra fjorårets konferanse i Herford i Tyskland.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone