Gjenvalgt som styreleder
Gjenvalgt som styreleder
11 mai 2012
Arild Harvik, som har ansvar for vårt misjonsarbeid, ble gjenvalgt som leder for European Baptist Mission (EBM) sist helg.
Arild Harvik, som har ansvar for vårt misjonsarbeid, ble gjenvalgt som leder for European Baptist Mission (EBMInternational ) sist helg. Av Roger Dahl EBMInternational er en sammeslutning av baptistsamfunn fra Europa, Latin-Amerika, Afrika og India, hvor fokuset er misjonsarbeid. Det ligger et stort evangeliserings- og bistandsarbeid i Afrika, Latin-Amerika og India, som har vært drevet gjennom mange år. For noe få år siden endret organisajonen fokus fra å bestå av "givere" og "mottakere", der de som hadde pengene også styrte prosessene, til en likevedighet og likestilling i alle avgjørelser mellom den som gir penger, og dem som mottar penger,noe osm har gitt organisasjonen ny vitalitet. Neste år er det planlagt at EBMs årsmøte og misjonsstevne skal være i Skien, 2.-4. mai med Skien Baptistmenighet som vertskap.

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer
1 - 3 av 228
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone