Gjenvalgt som styreleder
Gjenvalgt som styreleder
11 mai 2012
Arild Harvik, som har ansvar for vårt misjonsarbeid, ble gjenvalgt som leder for European Baptist Mission (EBM) sist helg.
Arild Harvik, som har ansvar for vårt misjonsarbeid, ble gjenvalgt som leder for European Baptist Mission (EBMInternational ) sist helg. Av Roger Dahl EBMInternational er en sammeslutning av baptistsamfunn fra Europa, Latin-Amerika, Afrika og India, hvor fokuset er misjonsarbeid. Det ligger et stort evangeliserings- og bistandsarbeid i Afrika, Latin-Amerika og India, som har vært drevet gjennom mange år. For noe få år siden endret organisajonen fokus fra å bestå av "givere" og "mottakere", der de som hadde pengene også styrte prosessene, til en likevedighet og likestilling i alle avgjørelser mellom den som gir penger, og dem som mottar penger,noe osm har gitt organisasjonen ny vitalitet. Neste år er det planlagt at EBMs årsmøte og misjonsstevne skal være i Skien, 2.-4. mai med Skien Baptistmenighet som vertskap.

Les også

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer

Feiret påske hos Faith Baptist Church i Oslo mens kirken hans ble angrepet

Påskedagsmorgen var det attentater mot tre kirker og flere hoteller på Sri Lanka, melder nettstedet nrk.no. En av menighetene har gode relasjoner til Faith Baptist Church i Oslo.
Les mer
1 - 3 av 208
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone