Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
14 mai 2012
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap.
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International  til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap. Av Roger Dahl På årets misjonskonsil, som var i Gandia i Spania, sist helg, kunne Arne Holte fra Skien Baptistmenighet ønske velkommen til neste års konferanse. EBMInternational støtter misjons- og bistandsarbeid i India og Trykia, og i  flere afrikanske og  latin-amerikanske land. Konferansen i Skien vil bli i den lokale baptistkirken, med både privat innkvartering og muligheter for hotell.

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone