Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
14 mai 2012
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap.
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International  til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap. Av Roger Dahl På årets misjonskonsil, som var i Gandia i Spania, sist helg, kunne Arne Holte fra Skien Baptistmenighet ønske velkommen til neste års konferanse. EBMInternational støtter misjons- og bistandsarbeid i India og Trykia, og i  flere afrikanske og  latin-amerikanske land. Konferansen i Skien vil bli i den lokale baptistkirken, med både privat innkvartering og muligheter for hotell.

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer
1 - 3 av 246
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone