Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
Skien Baptistmenighet inviterer misjonsledere til årsmøte
14 mai 2012
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap.
2.-4. mai 2013 samles ledere fra medlemslandene i European Baptist Mission International  til misjonskonsil i Skien med Skien Baptistmenighet som lokalt vertskap. Av Roger Dahl På årets misjonskonsil, som var i Gandia i Spania, sist helg, kunne Arne Holte fra Skien Baptistmenighet ønske velkommen til neste års konferanse. EBMInternational støtter misjons- og bistandsarbeid i India og Trykia, og i  flere afrikanske og  latin-amerikanske land. Konferansen i Skien vil bli i den lokale baptistkirken, med både privat innkvartering og muligheter for hotell.

Les også

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer

Ber om støtte til befolkningen i Myanmar

I Myanmar er det mange som lider etter militærkuppet i februar. Eksilregjeringen, der religiøse minoriteter har fått mer plass, ber om engasjement og støtte.
Les mer

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone