En uke til påmeldingsfristen
En uke til påmeldingsfristen
26 mai 2012
En snau uke før påmeldingsfristen til BLINK 2012 har 257 meldt sin ankomst. Det er fremdeles godt med plasser, men reservasjonen på en rekke overnattingsrom går ut etter 1. juni. Gå derfor til www.baptist.no/blink for å melde deg på nå.
En snau uke før påmeldingsfristen til BLINK 2012 har 257 meldt sin ankomst. Det er fremdeles godt med plasser, men reservasjonen på en rekke overnattingsrom går ut etter 1. juni. Gå derfor til www.baptist.no/blink for å melde deg på nå. Av Roger Dahl De påmeldte har tilknytning til omkring 30 av menighetene.  Ålgård Baptistmenighet har helt klart flest , med hele 60 stykker.  Målsetting fra Ålgård har vært å være 101 på BLINK. Stavern er en fantastisk sommerperle. Etter hvert som ukene går vil det bli vanskelige å bestille overnatting, uansett hvor du ønsker å bo. På BLINK kan vi fram til 1. juni tilby overnatting i enkelt - og dobbeltrom med hotellstandard,  og full pensjon for bare 800,- hhv. 650,- per person.   Men det gjelder å være rask, for allerede 1. juni går reserasjonen ut for disse rommene. Da legges resterende rom ut på det åpne markedet. Det er derfor viktig å melde seg på stevnet nå. Etter påmeldingsfristen kan vi  ikke tilby rom med eget bad, da alle rommene med bad på Fredtun er leid ut allerede. Det er også begrenset kapasitet igjen i internatet på Fredtun, men der fyller vi opp også etter 1. juni. For det andre er det viktig at alle som tenker å komme til stevnet en eller flere dager er med å ta ansvar for å dekke felleskostnadene ved stevnet. Det gjøres ved at alle voksne deltakere betaler påmeldingsgebyr, som er på 400 kroner. Etter 1. juni økes dette til 500 kroner. I budsjettet til stevnet har Baptistsamfunnet lagt inn et tilskudd på 200.000 kroner. Det budsjettet forutsetter at 400 betaler påmeldingsgebyret.  Dersom mange færre betaler slikt gebyr faller inntektene til stevnet, og et eventuelt underskudd vil måtte dekkes inn av midlr som er avsatt til annen virksomhet som er med å bygge Guds rike.  Ved å betale påmeldingsgebyret er du derfor med å sikre stevnets økonomi. Så alle som har tenkt seg innom BLINK, enten det er på landmøtedagene eller på sommerstevnet gjør vel i betale gebyrene.

Les også

Ungt og engasjert tilskudd til hovedstyret

Har troa på et kirkesamfunn der Jesus står i sentrum og det finnes harmoni på tvers av generasjoner og kulturer.
Les mer

Inspirerende debatt

«Flyktningkrisen» som oppstod i fjor sommer og høst, og måten den er håndtert på i året som har gått utfordrer også baptistene. I landsmøtedebatten ble fokuset satt på vårt møte med dem som kommer til Norge.
Les mer

Velkommen til Skien

Skien Baptistmenighet er vertskap for landsmøte og sommerfest i år. Sett av dagene 6.-11.juli. Da braker det løs med mye spennende og innholdsrikt program for alle aldersgrupper.
Les mer
1 - 3 av 47
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone