Barnegospel og bibelhistorier
Barnegospel og bibelhistorier
27 juni 2012
Første helga i juni besøkte barneevangelist Jarle Waldemar Kvæfjord Baptistmenighet.
Første helga i juni besøkte barneevangelist Jarle Waldemar Kvæfjord Baptistmenighet, og det var invitert til barnefestival med kor. Av Roger Dahl I baptistkirka var det full fart med over 50 unger fra hele distriktet. ( ca 20 tilreisende barn). –Den omreisende barnepredikanten Jarle Waldemar overbeviste stort med å få barna hundre prosent med seg i barnegospel. Dessuten formidlet han bibelhistorier på en svært så anskuelig måte, og hans tryllekunstner gjorde at han ble umåtelig populær blant barna, skrev journalist Atle Trondsen om happeningen. Foto: Jostein Eldevik

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 101
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone