Førstkommende uke samles baptistene til somemrfest og landsmøte på Stavern folkehøgskole Fredtun
Førstkommende uke samles baptistene til somemrfest og landsmøte på Stavern folkehøgskole Fredtun. Av Roger Dahl Påmeldingene har fortsatt å komme til gjennom hele juni, slik at det nå er over 480 registrerte påmeldte. I tillegg forventer en at mange er med på de ulike samlingene i løpet av uka. Det hele starter med Baptistsamfunnets landsmøte tirsdag 3. og 4. juli. Se saksdokumentene. Og fortsetter med stevnedager fram til søndag. I løpet av stevne dagene vil det være en rekke spennende seminarer. Det er eget program for barn og ungdom, og det er inspirende fellessamlinger hver formiddag, og evangeliske møter på kveldene. Se programmet. Lørdag kveld er det konsert med Ole Børud, og hver dag vil teltkroa være et samlingspunkt, både på dagtid, og utover kveldene. Da blir det levende musikk og tid til den gode samtalen.

Les også

Ungt og engasjert tilskudd til hovedstyret

Har troa på et kirkesamfunn der Jesus står i sentrum og det finnes harmoni på tvers av generasjoner og kulturer.
Les mer

Inspirerende debatt

«Flyktningkrisen» som oppstod i fjor sommer og høst, og måten den er håndtert på i året som har gått utfordrer også baptistene. I landsmøtedebatten ble fokuset satt på vårt møte med dem som kommer til Norge.
Les mer

Velkommen til Skien

Skien Baptistmenighet er vertskap for landsmøte og sommerfest i år. Sett av dagene 6.-11.juli. Da braker det løs med mye spennende og innholdsrikt program for alle aldersgrupper.
Les mer
1 - 3 av 47
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone