Lærerik teamtur til Ukraina
Lærerik teamtur til Ukraina
16 juli 2012
De to siste ukene i juni er åtte baptister på evangeliseringsteam i forbindelse med fotball-EM.
De to siste ukene i juni er Carl Peter Vikdal og sju ungdommer på evangeliseringsteam i forbindelse med fotball-EM. Av Roger Dahl Det var en spent gruppe som møtets på Gardermoen, og satte kursen mot Ukraina, og masse nye opplevelser. Micael Østenstad og Jon Viktor Lilienberg i Team on the Road hadde lenge planlagt å delta i et internasjonalt evangeliseringsopplegg i forbindelse med europamesterskapet. Etter hvert ble Carl Peter Vikdal, ungdomspastor på Rørvik, koblet inn i opplegget, og det var klart at en større gruppe kunne reise med til evangeliseringsaksjonen.  med på turen er Nicolai Tjønnøy, Michael Fredrik Østenstad, Elfrida Emelie Hellesø Vikdal, Jon Viktor Lilienberg, Nathalie Dalager, Ruben Dahl og Robert Aleksandravicius, i tillegg til Carl Peter Vikdal.

Les også

Lys i en mørk tid

Sel Baptistmenighet pusser opp huset, har ny pastor og holder på å starte ungdomsgruppe.
Les mer

Jeg vil hedre Asbjørn Häger

Baptistpastor Asbjørn Häger jobbet på heltid for Billy Graham-organisasjonen siden rundt 1970 til han ble pensjonist. Han har reist land og strand i hele Norge og vist filmer som er utgitt av organisasjonen. Det som kjennetegnet Asbjørn var hans lidenskapelige brann for å utbre evangeliet.
Les mer

Kristne briter føler seg marginalisert

I en ny undersøkelse mener 67 prosent av de kristne respondentene at det ikke anses akseptabelt i det britiske samfunnet for kristne å dele sin tro med andre slik denne gatepredikanten i gjør i Covent Garden. FOTO: Wikimedia Commons
Les mer
1 - 3 av 35
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone