Flott søndagsskoletreff på Aune
Flott søndagsskoletreff på Aune
16 juli 2012
Mer enn 50 tidligere søndagsskolebarn satte hverandre stevne.
-Jeg har et inderlig ønske om at dere tar Jesus med på veien videre i livet! Det sa Hulda K Olsen til mer enn 50 tidligere søndagsskolebarna som deltok på jubileumsfesten. Av Frank Einar Hansen Hulda K Olsen kunne glede seg over at cirka 50 tidligere søndagsskolebarn hadde møtt opp til jubileumsfesten på Aune Grendehus Festen åpnet med servering av grillmat utendørs, og etter litt sang og lek var det øvrige programmet innendørs. De tidligere søndagsskoleelevene ble testet på minne- og sangvers, og bestod prøven. I tillegg kom det frem mange interesante og morsomme historier fra de fremmøte, som hadde erfaring fra ulike tidsperioder i søndagsskolen. Mimrestunden og alle lysbildene fra søndagsskolen var spesielt populært. Hulda K Olsen fikk flere blomsterhilsninger og gaver. May Angelsen har også vært en sentral aktør i søndagsskolen, og har i en årrekke vært assistent. Begge fikk blomster og takk fra Aune baptistmenighet for innsatsen. Hulda takket hjerteligst for alle de gode hilsningene hun fikk, og sa at tankene gikk til hennes avdøde ektemann Agnar Olsen, som alltid bidro med musikk i søndagsskolen, såfremt han ikke var opptatt på havet. Både Hulda og Agnar fikk for en del år siden Kongens Fortjenestemedalje i sølv, med hvilte ikke på æren, men jobbet trofast videre som søndagsskolelærer og organist Hulda K Olsen tok over søndagsskolen etter Lilly Jørgensen og Milly Olsen, som i en årrekke drev dette viktige barnearbeidet. Det er cirka 10 år siden forrige treff, og med den store interessen er det vel et spørsmål om neste treff bør bli om 5 år.

Les også

Menighetsjubileene i kø

Aune Baptistmenighet feiret 130-årsjubileum med besøk fra nabomenighetene søndag 24. september.
Les mer

Nord Norges eldste baptist?

– Det kunne være tøffe tider, rent økonomisk – for alle på den tiden, men vår barndom var preget av varme og kjærlighet fra omsorgsfulle foreldre, og gode søsken. Det er Judith Olsen som sier dette til baptist.no
Les mer

Historien om 90 år unge NBUF

Norske Baptisters Barne- og Ungdomsforbundfeirer 90 år i 2012. På NBUFs lederkonferanse og årsmøte 2.-4. mars 2012 holdt Knut Andreas Eikland en presentasjon av barne- og ungdomsarbeidet blant baptister.
Les mer
1 - 3 av 21
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone