Sirkusdirektør Ole Torvaldo og løven
Sirkusdirektør Ole Torvaldo og løven
16 juli 2012
Alle sirkus med respekt for seg selv har en direktør. Slik var det også på Sirkus Dukano, der Ole Torvaldo var direktør og løven Leon fotfulgte han gjennom hele uka sirkuset var i Stavern.
Alle sirkus med respekt for seg selv har en direktør. Slik var det også på Sirkus Dukano, der Ole Torvaldo var direktør og løven Leon fotfulgte han gjennom hele uka sirkuset var i Stavern. Av Roger Dahl Hver kveld på BLINK 2012, fra onsdag til lørdag var det Sirkus Ducano for barna. Opp til 100 barn deltok på samlingene, som gikk samtidig som de voksne var samlet til møter i Stavernhallen. Alle satte pris på løven og direktøren hans, og spesielt alle barna som fikk lov å klemme på løven. I tillegg til å være med på Sirkus Ducano hver ettermiddag dukket direktøren og løven hans opp på Alle Sammen-gudstjenestene hver eneste dag. Forhåpentligvis kommer sirkusdirektør Ole Torvaldo og løven hans tilbake til BLINK 2013, som er  3.-7. juli på Stavern. Løven leon har forresten egen facebookside

Les også

To medlemssøknader

Hovedstyret har publisert sakslisten til landsmøtet på Stavern, 3.-4. juli. En chin-menighet og en karen-menighet har søkt medlemskap i Der Norske Baptistsamfunn. Begge menighetene er nyetablerte.
Les mer

To nye menigheter tatt opp i Baptistsamfunnet

Under Det Norske Baptistsamfunns landsmøte i Stavern ble to nye menigheter tatt opp som medlemmer i Baptistsamfunnet.
Les mer

Baptistgeneralen ønsker seg nye menigheter

Baptistsamfunnet ønsker å satse på menighetsplanting som en viktig del av nasjonal misjon.
Les mer
1 - 3 av 24
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone