Samarbeidsreise til Thailand
Samarbeidsreise til Thailand
26 september 2012
Øyvind Hadland og Agnar Sæli skal besøke lahu baptistane
Øyvind Hadland og Agnar Sæli skal i september besøke lahu baptistane i Thailand. Av Øyvind Hadland 23. september reisar misjonskonsulent i DNB Øyvind Hadland saman med Agnar Sæli, pastor i Tistedal Baptistkirke, til Thailand for 2 veker. Reisa er ei vidareføring av samarbeidet mellom Thailand Lahu Baptist Convention og DNB som Øyvind og familien var del av som misjonærar ut fjoråret. Målet med samarbeidet er at kyrkjer skal plantas i områder utan kristne fellesskap gjennom gjensidig inspirasjon og oppmuntring. Våren 2013 kjem to lahu evangelistar på besøk til Noreg. I Thailand skal dei delta med undervisning på Evangelist Treningsveka ti TLBC. Dei skal òg undervisa om evangelisering på eit distriktsstemne. Den siste veka besøkar dei fleire landsbyar lahu baptistane har kyrkjeplantingar i, blant anna Huay Nam Pai og Pang Poi kor arbeid er påbegynt i 2012. Agnar er leiar for eit NBUF-team som skal besøka nord-Thailand sommaren 2013 i anledning ein ungdomskonferanse i Singapore. Han vil bruka turen til å bli kjent med nøkkelpersonar og området samt leggja planar for teamet i fellesskap med TLBC.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer
1 - 3 av 127
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone