Dåpsfest i Bykirka
Dåpsfest i Bykirka
10 oktober 2012
Gledet seg over at to stykker ble døpt i Nord-Mesnavannet sist helg.
De som er med i menighetsplantingen på Lillehammer kunne glede seg over at to stykker ble døpt i Nord-Mesnavannet sist helg. Av Roger Dahl En fantastisk dag med dåpsfest i Bykirka Lillehammer er over. Selv om dagen startet medregn og gråvær lysnet det utover dagen, og da pastor og dåpskandidater hadde iført seg dåpsklær og kommet ned til vannet åpnet himmelen seg og en stripe av blå himmel kom tilsyne rett over oss. Solen lyste opp og varmet både de som stod i vannet og på land. - Et utrolig sterkt øyeblikk for alle som var der, leser vi på facebooksiden til Bykirka på Lillehammer.  Olaug Bekkelund stemte i med "Alt for Jesu fot jeg legger" og lovsangen steg opp til himmelen i takknemmelighet over å være tilstede akkurat der, akkurat da! På bildet døper pastor for prosjektet Jan Sverer Bekkelund sin datter Elise.

Les også

Dåp og Kongorytmer

Søndag 18. februar var det dåp og medlemsopptakelse i Raufoss baptistmenighet.
Les mer

Løfter baptistisk tenkning

Fagdagen om baptistisk teologi ved Høyskolen for ledelse og teologi satte fokus på baptismens forståelse av tro, menighet og dåp.
Les mer

inspirerende dag med "Baptistisk teologi"

Fredag 19. mai inviterer Høyskolen for ledelse og teologi i samarbeid med Baptistenes Høyskoleråd til fagdag ved skolen.
Les mer
1 - 3 av 52
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone