Veksten gir livskraftig miljø
Veksten gir livskraftig miljø
17 september 2012
Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT) har doblet studenttallene fra i fjor til i år, i følge avisen Dagen. Inneværende år har skolen registrert 363 studenter.

Av Roger Dahl

Dette er kjempegledelig. Baptistenes Teologiske Seminar, som denne skolen springer ut i fra, hadde våren 2004 rapport inn åtte studenter totalt sett.

Da er dette en veldig god vekst. Vi opplever at vi har fått et mye mer livskraftig miljø, både med flere ansatte og med mange studenter. Og jeg tror at studiemiljøet på HLT har blitt mye rikere, sier rektor Kai Tore Bakke til Dagen.

I følge Dagen forklarer Bakke den store veksten med tre hovedårsaker: Kjennskap, engelskspråklig tilbud og desentralisering. HLT er eies av norske baptister og pinsevenner.

 

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

NOKUT godkjenner HLTs akkrediteringssøknad

En omfattende prosess har fått et gledelig resultat.
Les mer

Tilbud om kurs i Baptistisk teologi og historie

Høyskolen for Ledelse og Teologi tilbyr kompetansekurs i baptistisk teologi og historie. Kurset gir en grundig innføring i baptistisk teologi og historie. En kunnskap som er helt essensiell for pastorer og andre ledere i norske baptistmenigheter.
Les mer
1 - 3 av 56
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone