Øyvind Hadland gleder seg over vekst i arbeidet
Øyvind Hadland gleder seg over vekst i arbeidet
28 september 2012
Etter møte med styret i evangeliseringskomiteen kunne Øyvind Hadland glede seg over at veksten i arbeidet har fortsatt i tiden etetr han flyttet hjem til Norge.
Torsdag kveld var Øyvind Hadland samlet med styret i evangeliseringskomiteen til Thailand Lahu Baptist Convention(TLBC). Både de lokale ledere og Øyvind var spent på hvordan arbeidet med menighetsplantninger skulle bli etter at han og Phethsamai flyttet hjem til Norge i 2011. Av Agnar Sæli Flere nysatsinger Øyvind var svært glad og fornøyd etter torsdagens styremøte i evangeliseringskomiteen. På møtet ble det satt av budsjett til å starte arbeid i fem nye landsbyer. To av dem er arbeidet allerede startet i, mens tre menigheter er klar til å støtte tre nye evangelister. Dette betyr at antallet menighetsplantninger øker fra tolv til sytten. Menigheten i Huay Tat viser vei Særlig oppløftende var det at menigheten i Huay Tat, som første menighet, fremover tar på seg ansvar for å betale hele lønnen til en evangelist. Tidligere har praksisen vært at TLBC og lokalmenigheter har dekket halvparten hver. Øyvind tror dette vil utfordre andre ressurssterke menigheter til å følge dette eksempelet. Mer målrettet arbeid I tillegg til dette ble det bestemt å utarbeide en standardavtale mellom distrikter og TLBC angående avtalelengde og gjensidige forpliktelser som vil avklare om et oppstartet arbeid skal videreføres, avsluttes eller selvstendiggjøres fra evangelisingskomiteens arbeid. I denne forbindelse vil det også utarbeides standard arbeidsavtaler for evangelisters lønn og forpliktelser. Dette tror Øyvind vil føre til større målrettethet og dynamikk i menighetsplantningsarbeidet.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

På evalueringsreise til Kongo

I skoleprosjektet, som går fra 2014 til 2018 var det tid for oppfølging og evaluering, for å sikre at en er på rett vei i forhold til målsettingene.
Les mer
1 - 3 av 128
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone