Persisk konferanse i Harstad
Persisk konferanse i Harstad
10 oktober 2012
Initiativtaker til konferansen på Rivermont ungdomssenter i september var Farshid, som selv har opplevd å bli kristen for ni år siden.

 Av Mette Marie Bommen

40 personer deltok på en persisk konferanse på leirstedet Rivermont utenfor Harstad siste helg i september. Flertallet hadde bakgrunn fra Iran, noen fra Afghanistan, men alle fra muslimsk bakgrunn.

På programmet stod mye grunnleggende bibelundervisning, herlig persisk lovsang og godt fellesskap. Initiativtaker til konferansen er Farshid som selv har opplevd å bli kristen for ni år siden. Nå samler han en gruppe persisk talende regelmessig til kristent fellesskap i Harstad området. Mange har kommet til tro, og flere er på vei!

Til konferansen kom de fra både Melbu, Kvæfjord, Finnsnes og Harstad. I tillegg deltok Hermod Bakkevoll og Mette Marie Bommen, og hjalp til med undervisning. Konferansen hadde også et par store høydepunkt. Lørdag kveld var det klart for bryllupsfest på Rivermont. Et ungt par som har kommet til tro ønsket en kristen velsignelse over ekteskapet sitt. Det ble en flott bryllupsseremoni med etterfølgende fest og dans og god persisk mat!

Helgens høydepunkt kom likevel søndag formiddag. Sju personer som har valgt å følge Jesus, bekreftet dette ved å la seg døpe!  Det ble en festgudstjeneste med mange flotte vitnesbyrd og ungdommelig lovsang i en fullsatt Kasfjord baptistmenighet! Det er et privilegium å få være med på det Gud gjør blant folkeslagene – midt i blant oss!

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone