Persisk konferanse i Harstad
Persisk konferanse i Harstad
10 oktober 2012
Initiativtaker til konferansen på Rivermont ungdomssenter i september var Farshid, som selv har opplevd å bli kristen for ni år siden.

 Av Mette Marie Bommen

40 personer deltok på en persisk konferanse på leirstedet Rivermont utenfor Harstad siste helg i september. Flertallet hadde bakgrunn fra Iran, noen fra Afghanistan, men alle fra muslimsk bakgrunn.

På programmet stod mye grunnleggende bibelundervisning, herlig persisk lovsang og godt fellesskap. Initiativtaker til konferansen er Farshid som selv har opplevd å bli kristen for ni år siden. Nå samler han en gruppe persisk talende regelmessig til kristent fellesskap i Harstad området. Mange har kommet til tro, og flere er på vei!

Til konferansen kom de fra både Melbu, Kvæfjord, Finnsnes og Harstad. I tillegg deltok Hermod Bakkevoll og Mette Marie Bommen, og hjalp til med undervisning. Konferansen hadde også et par store høydepunkt. Lørdag kveld var det klart for bryllupsfest på Rivermont. Et ungt par som har kommet til tro ønsket en kristen velsignelse over ekteskapet sitt. Det ble en flott bryllupsseremoni med etterfølgende fest og dans og god persisk mat!

Helgens høydepunkt kom likevel søndag formiddag. Sju personer som har valgt å følge Jesus, bekreftet dette ved å la seg døpe!  Det ble en festgudstjeneste med mange flotte vitnesbyrd og ungdommelig lovsang i en fullsatt Kasfjord baptistmenighet! Det er et privilegium å få være med på det Gud gjør blant folkeslagene – midt i blant oss!

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone