Kirken ble ødelagt i borgerkrigen
Kirken ble ødelagt i borgerkrigen
4 desember 2012
Til våren reiser dugnadsgjengen, hovedsakelig fra Skien,til Sierra Leone for å bygge ny kirke.
Til våren reiser dugnadsgjengen, hovedsakelig fra Skien, til Sierra Leone for å bygge ny kirke. Av Roger Dahl Den gamle kirken ble totalt ødelagt under borgerkrigen. I mars - april neste år reiser et team av frivillige for å sette istand kirken og gjøre den brukbar til gudstjenester, forkynnelse, lovsang og bønn. Å få hjelp fra Norge vil gi menigheten nye muligheter til å bringe evangeliet videre og også gi mulighet for et større misjonsengasjement hos dem som resiert til Sierra Leone for å arbeide sammen med lokalbefolkningen. Skien baptistmenighet har satt av penger til utstyr og materialer som trengs. Alle som deltar dekker selv kostnadene til reise.  

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer
1 - 3 av 169
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone