Dte har vært en god tilvekst og utvikling på Sortland de senere årene.
Menigheten på Sortland har de siste årene hatt en regelmessig og god virksomhet. Både den opprinnelige gruppen, og etterhvert også nokså mange burmesere har sørget for en god kontinuitet i menigheten. Av Hermod Bakkevoll Også fra vår gruppe på Melbu er det noen ganger noen som kommer til Sortland på møtene. Menigheten samarbeider også en del med pinsemenigheten om møter. Søndag 28. oktober ble en ekstra stor festdag på Sortland. Denne dagen kom det mange nordmenn på møtet, mange av burmeserne var der, flere fra gruppen på Melbu, og cirka 20 fra den farsitalende gruppen vi samarbeider med i Harstad-området. Gruppen fra Harstad var på tur til Sortland denne søndagen, og kunne også delta på møtet. Lokalet vårt var dermed fylt av glade mennesker fra fire nasjoner: Norge, Burma, Iran og Afghanistan. Alle generasjoner var representert, og også barna trivdes i fellesskapet. To unge burmesere sang i møtet, og det var veldig sterkt å oppleve at de sang på norsk. De sa selv at de sang på norsk for første gang. Burmeserne forstår nå stort sett norsk. Jeg prekte derfor på norsk. Det er imidlertid en del av våre farsitalende venner som ikke forstår norsk, så min tale ble tolket til farsi. Det ble virkelig en herlig festdag i Baptistkirken på Sortland.  

Les også

Ny utgave på plass

Regionbladet Distriktsnytt kom i posten til abonnentene for noen dager siden. Nå kan du lese det på nettstedet!
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 171
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone