Dte har vært en god tilvekst og utvikling på Sortland de senere årene.
Menigheten på Sortland har de siste årene hatt en regelmessig og god virksomhet. Både den opprinnelige gruppen, og etterhvert også nokså mange burmesere har sørget for en god kontinuitet i menigheten. Av Hermod Bakkevoll Også fra vår gruppe på Melbu er det noen ganger noen som kommer til Sortland på møtene. Menigheten samarbeider også en del med pinsemenigheten om møter. Søndag 28. oktober ble en ekstra stor festdag på Sortland. Denne dagen kom det mange nordmenn på møtet, mange av burmeserne var der, flere fra gruppen på Melbu, og cirka 20 fra den farsitalende gruppen vi samarbeider med i Harstad-området. Gruppen fra Harstad var på tur til Sortland denne søndagen, og kunne også delta på møtet. Lokalet vårt var dermed fylt av glade mennesker fra fire nasjoner: Norge, Burma, Iran og Afghanistan. Alle generasjoner var representert, og også barna trivdes i fellesskapet. To unge burmesere sang i møtet, og det var veldig sterkt å oppleve at de sang på norsk. De sa selv at de sang på norsk for første gang. Burmeserne forstår nå stort sett norsk. Jeg prekte derfor på norsk. Det er imidlertid en del av våre farsitalende venner som ikke forstår norsk, så min tale ble tolket til farsi. Det ble virkelig en herlig festdag i Baptistkirken på Sortland.  

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 190
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone