Historien om predikantutdannelsen
Historien om predikantutdannelsen
4 desember 2012
Historikken for 100-årsmarkeringen av predikantutdannelsen er nå til salgs.

Av Roger Dahl

I etterkant av 100-årsmarkeringen for oppstarten av Baptistenes Teologiske Seminar er det i samarbeid med Norsk Baptist-Historisk Selskap gitt ut en historikk. Det er Peder A. Eidberg som har ført denne i pennen.

I tillegg til en presentasjon av norske baptisters arbeid for en god predikantutdannelse, et resymé av skolens arbeid og utvikling, er det i et eget kapittel om skolens studenter en oppramsing av samtlige studenter ved skolen, og så langt det har vært mulig gitt en beskrivelse av deres tjeneste i kirkesamfunnet. Boka koster 200 kroner, og kan bestilles ved henvendelse til Norsk Baptist-Historisk Selskap ved Geir Rise, tlf. 480 54 086

Les også

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer

Baptistklenodie fikk nye eiere

Er det noen som vi ta vare på et Baptistklenodium spurte menighetsleder Per Øvergaard i Oslo Sentrum Baptistkirke. Fredag 12. november var saken løst.
Les mer

En andøyværing ser tilbake på et interessant liv i diplomatiet

Han ble født på Andenes, hvor han bodde i et år, før han og foreldrene flyttet til Drammen. Som pensjonert diplomat ser Arman Aardal tilbake på et spennende liv i Norges tjeneste.
Les mer
1 - 3 av 70
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone