Med ønske om en velsignet jul og et godt nytt år
Med ønske om en velsignet jul og et godt nytt år
2 januar 2013
fra staben i Det Norske Baptistsamfunn
Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Gud med oss. Det er en utrolig sannhet at den levende Gud er med oss og ble menneske for at vi skal kunne erfare hans kjærlighet. Takk til alle i Det Norske Baptistsamfunn, menigheter og enkeltpersoner som gjennom året har gitt av sitt liv og vandret sammen med andre for å være "Gud med oss" midt i hverdagen. Må Gud velsigne oss alle med Hans nærvær både i disse juledager og inn i det nye året. Med ønske om en fredfyllt jul et Nytt År fyllt med Hans håp og glede. Vennlig Hilsen Terje Aadne Generalsekretær På bildet: F.v. Informasjonsleder Roger Dahl, misjonsleder Arild Harvik, integrasjonsleder Mette Marie Bommen, integrasjonspastor Peter Ngaidam, generalsekretær Terje Aadne og økonomileder Håkon Sigland. Misjonskonsulent Øyvind Hadland var ikke med på bildet.

Les også

Er med på laget fra august

Generalsekretærkandidat Bjørn Bjørnø er tilsatt i en engajsementstilling fra august til oktober, og vil bruke tiden fram til landsmøtet for å bli bedre kjent med baptistene.
Les mer

Tar ikke gjenvalg

Terje Aadne har varslet hovedstyret at han avslutter tjenesten som generalsekretær sommeren 2020, etter ti år som Baptistsamfunnets leder.
Les mer

En julehilsen om håp

- Vi feirer at Jesus har kommet og håpet er at han skal komme igjen for å gjøre allting nytt, sier generalsekretær Terje Aadne i sin julehilsen.
Les mer
1 - 3 av 31
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone