Ønsker å se en årlig vekst framover
Ønsker å se en årlig vekst framover
25 januar 2013
Det er viktig å ha et mål for å kunne nå det. For baptistsamfunnet er det viktig at menighetene kjenner seg igjen i målene. Veksten ønsker generalsekretær Terje Aadne skal fortsette mot 2020.
Det er viktig å ha et mål for å kunne nå det. For baptistsamfunnet er det viktig at menighetene kjenner seg igjen i målene. Veksten kirkesamfunnet har hatt ønsker generalsekretær Terje Aadne skal fortsette mot 2020. Av Roger Dahl Vi har i mange år hatt som målsetting å vokse med to menigheter i året, slik at en innen 2020 passerer 100 menigheter. Målsettingen om å passere 6000 medlemmer er allerede nådd. Generalsekretær Terje Aadne planlegger å utfordre Hovedstyret og Samarbeidsrådet 8.-10. februar på å holde fram en målsetting om inntil fire prosent årlig vekst i medlemstallene i årene som kommer. Det er et ambisiøst mål. For å nå målene er det flere enn generalsekretæren som må være grepet av Kristus, som det heter i visjonen. Derfor arbeides det med konkrete strategier for menighetsplanting, for menighetsutvikling, for integrasjon og for barn og ungdom. Og først og fremst handler det om et teamarbeid med vår Herre selv. Strategiene vil bli skrevet ferdig i løpet av våren, en vil arbeide målbevist i forhold til dem, inspirere menighetene og de regionale grupperingene i forhold til det, slik at det langsiktige målet om fire prosent årlig vekst kan nås.

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 148
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone