Satsning på nasjonale tiltak koster penger
Satsning på nasjonale tiltak koster penger
25 januar 2013
Baptistsamfunnet har intensivert fellesarbeidet. Når s inntektsforutsetningene ikke blir som forventet betyr det underskudd.
Baptistsamfunnet har de siste årene intensivert fellesarbeidet nasjonalt. Når så noen av inntektsforutsetningene ikke blir som forventet betyr det underskudd i 2012 og vanskeligheter med å få ballanse i 2013. Av Roger Dahl Synlige resultater er nye menigheter, fokus på menighetsplanting flere steder, vekst i mange av de etablerte menighetene. Det hadde ikke vært nesten 100 baptistmenigheter, med over 6000 medlemmer uten denne satsningen. Satsningen på integrasjonsmedarbeidere, menighetsplantinger, en ordning der menigheter og medarbeidere kan tilbys veiledning, og sommerstevnet BLINK koster imidlertid penger. I 2012 og også i 2013 er det en reduksjon i det offentlige tilskuddet i forhold til utviklingen de senere årene, som er et forhold en ikke kjente til da budsjettet ble lagt. Samtidig øker utgiftene i tråd med prisutviklingen forøvrig, og noen utgifter, som porto for magasinet Baptist.no, øker langt mer. Det sammen med forholdsvis lave gaveinntekter til nasjonalt misjonsarbeid har ført til den økonomiske skvisen, som ledelsen av kirkesamfunnet nå må gripe fatt i for å kunne opprettholde virksomheten og også kunne satse offensivt videre. Du kan være med å støtte vårt nasjonale arbeid

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 159
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone