Da påmeldingen til Lederkonferansen 8.-10. mars 2013 ble avsluttet hadde en nesten 220 registrerte deltakere.
Da påmeldingen til Lederkonferansen 8.-10. mars 2013 ble avsluttet hadde en nesten 220 registrerte deltakere. Det er første gang en arrangerer felles lederkonferanse for alle baptistledere. Av Roger Dahl Konferansen, som er lagt til Justissektorens kurssenter i Stavern, samler baptistledere i alle aldere, fra 14 -15 år til over 80 års alder. Det blir mange spennende programinnslag, og ikke minst et godt fellesskap mellom alle de uliek aldersgruppene i forbindelse med inspirasjonskveldene. Fredag kvekld taler Øystein Gjerme, mens Dag Eivind Noreid har ansvar lørdag kveld. I løpet av dagene i Stavern blir det satt fokus på å være Grepet av Kristus, som det heter i Det Norske Baptistsamfunn visjon. Noe som er helt nødvendig for å kunne være med å bygge Guds rike som leder. Gjennom seminarer, temasamlinger og også tid til samtaler og fellesskap blir lederne som samles inspirert og utfordret på sin tjeneste. Lederkonferansen er en fellessatsning som baptistkvinnene og NBUF står bak sammen med Baptistsamfunnet. Les mer

Les også

Baptistkvinnenes sommerlotteri

Etter minimale kollekter fra kvinnegruppene rundt i landet denne våren trengs det et løft!
Les mer

Ledertrening

En av Ung baptists største satsninger er ledertrening. Fram til nå har det vært tre hovedkonsepter: Basic, Emmausveien og Ungt lederskap. Nå er det et ønske om å gjøre en gjennomgang av ledertreningen.
Les mer

Nye medarbeidere

Baptistsamfunnet har gitt pastor- eller forkynnergodkjenning til seks nye medarbeidere det siste året. Fire av dem deltok på landsmøtet i Tromsø og ble innsatt i tjeneste og bedt for av landsmøtet.
Les mer
1 - 3 av 36
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone