Mitt fasteforsett
Mitt fasteforsett
16 mars 2013
Hvordan markerer du fastetiden. Kirkens Nødhjelp utfordrer deg på det!

Hvordan markerer du fastetiden?

Kirkens Nødhjelp utfordrer deg på det!

  For Fastetiden er en tid for ettertanke. Vi er takknemlige for det vi har, reflekterer over hva vi forbruker og viser solidaritet med dem som mangler det meste. Kirkens Nødhjelp oppfordrer oss til å kutte i kosen og dele noe av det vi sparer med noen av verdens fattigste i fastetiden. Mitt fasteforsett er et handlingsalternativ for oss som ønsker å fylle fastetiden med innhold, eller som ønsker å gjøre noe praktisk i fasten. Jeg oppfordrer deg til å gå inn på http://www.mittfasteforsett.no og bli med du også. Baptistsamfunnet er en av Kirkens Nødhjelps oppdragsgivere. Vi støtter fasteaksjonen og oppfordrer både medlemmer og menigheter å delta i fasteaksjonen, også som bøssebærere og givere.

Les også

Runder 80 år i dag

Tidligere generalsekretær Per J. Midteide fyller i dag 80 år. Alle gode ønsker for dagen i dag og tiden som ligger foran.
Les mer

Fasteaksjonen

Forandre. For andre. Ingen barn skal måtte drikke skittent vann. Likevel må 785 millioner mennesker det hver dag. La oss bidra til en mer rettferdig verden sammen.
Les mer

Tverrkirkelig samarbeid i fasteaksjonen

Dagfinn Høybråten oppfordrer alle menigheter, på tvers av kirkesamfunn, til å samarbeide om Kirkens Nødhjelps fasteaksjon, og får et rungende ja fra Baptistkirka og Den norske kirke i Skien.
Les mer
1 - 3 av 19
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone