Støtt opp om fasteaksjonen 2013
Støtt opp om fasteaksjonen 2013
20 mars 2013
Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere!
Fasteaksjonen har lange tradisjoner. Over hele landet er kirkene i full gang med å forberede bøsseaksjonen. Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere! Av SivBonde Vi er takknemlige for å oppleve støtten fra alle våre oppdragsgivere i disse dager. Som kjent eies Kirkens Nødhjelp av nær sagt alle kirkene i Norge, dette kan du lese mer om her. For at Kirkens Nødhjelp skal være kirkenes forlengede arm ut i verden, er vi helt avhengige av at kirkene mobiliserer til fasteaksjonen. Midlene som kommer inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden og er kritiske for arbeidet for rettferdighet, forteller generalsekretær Anne-Marie Helland. Det er sendt ut giroer til alle menigheter med oppfordring til å gi et offer til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vi forstår at frimenigheter trenger fastholde ofring til egne formål i stor grad, men er takknemlige om dere vil oppfordre menighetene til en ofring nr 2 til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon i disse tider.  Her finner dere mer om aksjonen.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 147
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone