Støtt opp om fasteaksjonen 2013
Støtt opp om fasteaksjonen 2013
20 mars 2013
Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere!
Fasteaksjonen har lange tradisjoner. Over hele landet er kirkene i full gang med å forberede bøsseaksjonen. Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere! Av SivBonde Vi er takknemlige for å oppleve støtten fra alle våre oppdragsgivere i disse dager. Som kjent eies Kirkens Nødhjelp av nær sagt alle kirkene i Norge, dette kan du lese mer om her. For at Kirkens Nødhjelp skal være kirkenes forlengede arm ut i verden, er vi helt avhengige av at kirkene mobiliserer til fasteaksjonen. Midlene som kommer inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden og er kritiske for arbeidet for rettferdighet, forteller generalsekretær Anne-Marie Helland. Det er sendt ut giroer til alle menigheter med oppfordring til å gi et offer til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vi forstår at frimenigheter trenger fastholde ofring til egne formål i stor grad, men er takknemlige om dere vil oppfordre menighetene til en ofring nr 2 til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon i disse tider.  Her finner dere mer om aksjonen.

Les også

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer

Feiret påske hos Faith Baptist Church i Oslo mens kirken hans ble angrepet

Påskedagsmorgen var det attentater mot tre kirker og flere hoteller på Sri Lanka, melder nettstedet nrk.no. En av menighetene har gode relasjoner til Faith Baptist Church i Oslo.
Les mer
1 - 3 av 124
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone