Støtt opp om fasteaksjonen 2013
Støtt opp om fasteaksjonen 2013
20 mars 2013
Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere!
Fasteaksjonen har lange tradisjoner. Over hele landet er kirkene i full gang med å forberede bøsseaksjonen. Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere! Av SivBonde Vi er takknemlige for å oppleve støtten fra alle våre oppdragsgivere i disse dager. Som kjent eies Kirkens Nødhjelp av nær sagt alle kirkene i Norge, dette kan du lese mer om her. For at Kirkens Nødhjelp skal være kirkenes forlengede arm ut i verden, er vi helt avhengige av at kirkene mobiliserer til fasteaksjonen. Midlene som kommer inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden og er kritiske for arbeidet for rettferdighet, forteller generalsekretær Anne-Marie Helland. Det er sendt ut giroer til alle menigheter med oppfordring til å gi et offer til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vi forstår at frimenigheter trenger fastholde ofring til egne formål i stor grad, men er takknemlige om dere vil oppfordre menighetene til en ofring nr 2 til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon i disse tider.  Her finner dere mer om aksjonen.

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Myanmar trenger vår oppmerksomhet, nå!

«Situasjonen i Myanmar er hjerteskjærende, og våre brødre og søstre i Myanmar ber oss om å ikke glemme dem. Flere norske kirkesamfunn og hjelpeorganisasjoner er sterkt engasjert i Myanmar, de trenger vår støtte.
Les mer
1 - 3 av 144
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone