Støtt opp om fasteaksjonen 2013
Støtt opp om fasteaksjonen 2013
20 mars 2013
Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere!
Fasteaksjonen har lange tradisjoner. Over hele landet er kirkene i full gang med å forberede bøsseaksjonen. Bøssebærerne kommer 17—19. mars – Tusen takk til alle dere som er med – vi heier på dere! Av SivBonde Vi er takknemlige for å oppleve støtten fra alle våre oppdragsgivere i disse dager. Som kjent eies Kirkens Nødhjelp av nær sagt alle kirkene i Norge, dette kan du lese mer om her. For at Kirkens Nødhjelp skal være kirkenes forlengede arm ut i verden, er vi helt avhengige av at kirkene mobiliserer til fasteaksjonen. Midlene som kommer inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden og er kritiske for arbeidet for rettferdighet, forteller generalsekretær Anne-Marie Helland. Det er sendt ut giroer til alle menigheter med oppfordring til å gi et offer til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon. Vi forstår at frimenigheter trenger fastholde ofring til egne formål i stor grad, men er takknemlige om dere vil oppfordre menighetene til en ofring nr 2 til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon i disse tider.  Her finner dere mer om aksjonen.

Les også

Digital verdenskongress

Kongressen, som skulle vært i Brasil i juli, er på grunn av Covid-19 blitt endret til en digital kongress der den verdensvide baptistfamilien kan møtes uten å være fysisk sammen i perioden 7.-10. juli.
Les mer

Ønsker å være til velsignelse for baptistene

European Baptist Federation la nylig ut et intervju som deres informasjonsmedarbeider Tim SolWoong Kim har gjort med generalsekretær Bjørn Bjørnø.
Les mer

Bibelomsetjingar til 66 språk fullført i 2020

Til saman 707 millionar menneske har dermed fått Bibelen omsett til sitt språk gjennom Dei sameina bibelselskaper i løpet av fjoråret.
Les mer
1 - 3 av 140
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone