Et team fra Ungdom i Oppdrag (UiO) i England har hatt byens baptistmenighet som base for praksisperioden av skoleåret.
Et team fra Ungdom i Oppdrag (UiO) i England har hatt byens baptistmenighet som base for praksisperioden av skoleåret. Av David Hunstad Fra 1. januar til 20. februar har teamet fra disippeltreningsskolen til UiO i Holmsted, England, hatt sin obligatoriske Outreach i Tromsø. Godordene har mildest talt flomma over fra ungdommene, som er mellom 18-20 år, når de har forsøkt å sette ord på de fantastiske ukene vi har hatt sammen med dem. Å få ni ungdommer ekstra på møtene har vært utrolig fin inspirasjon, og vi har blant annet sett at menighetens ungdommer har vært usedvanlig trofaste i gudstjenestene. Hver uke har det vært ungdomssamling, og dette ser ut til å resultere i at vi kan starte ei jentegruppe. Kakao-stand Hver fredagskveld har vi hatt kafé i baptistkirka, med kakao-stand på fortauet. I flere perioder har denne typen virksomhet vært en del av det utadrettede arbeidet vårt, og enkelte kom sågar bortom for å takke for sist. I løpet av disse kveldstimene fikk vi mange fine samtaler med byens åndelig søkende mennesker. To ukedager evangeliserte teamet på Universitetet sammen med studentorganisasjonen Ny Generasjon. Fem tirsdager inviterte de til kurset Love101, om kjærlighetsrelasjoner. En god del studenter deltok på én eller flere kurskvelder, og fikk praktisk undervisning om utfordringer knytta til samliv. Lørdag formiddag var teamet på Stortorget sammen med Jesus Teltet. Flere teamdeltakere kommenterte at Jesus Teltet og Fredagskaféen hadde vært de mest spennende oppgavene, til tross for at dette foregikk utendørs i vinter-Tromsø. Ungdom i Oppdrag på Borgen leder flere konfirmantgrupper innenfor Statskirka i distriktet. Her bidro teamet med både aktiviteter, drama og undervisning. Jordforbedring Teamet har prioritert å delta i de tverrkirkelige bønnemøtene i byen, samt at de har brukt god tid til å be for byen. Igjennom dette besøket har de gjort en innsats for å forbedre det åndelige jordsmonnet i denne viktige byen i vår landsdel. Nå vil vi som menighetsfelleskap arbeide med å følge opp kontaktene som er skapt, og benytte den gode åndelige atmosfæren som teamet har vært delaktig i å skape, til å nå ut til nye mennesker med fortellinga om Jesus.   Bildetekst: Teamdeltakerne fikk også med seg eventyrlige opplevelser som møljekalas og nordlyssafari, i tillegg til bylivet. F.v.: Abigail Matcham, Jessica Joy Randhawa, Caitlin Basset, Rebecca Cross, Erin Butler, Nathan Wesley Hixon, Clayton Bristow og Raphael Kramer (liggende).  

Les også

Til Langesund

Gabriel Stephens begynner i september i Langesund Baptistmenighet etter åtte år i Skien Baptistmenighet. Fokus skal fortsatt være ungdom.
Les mer

Nye ungdomsarbeidere til Skien

Ekteparet Sarah Ørnevik og Caleb Kasper er engasjert som nye ungdomarbeidere i Skien Baptistmenighet. Vi gleder oss over nye medarbeidere i Skien.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 160
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone