Skifter generalsekretær i Tyskland
Skifter generalsekretær i Tyskland
20 mars 2013
Det blir skifte av generalsekretær hos tyske baptister denne sommeren. Christoph Stiba overtar etter Regina Claas.
1 august fratrer Regina Claas som generalsekretær i Unionen av Evangeliske frikirkene (baptistene) i Tyskland etter ti år på kontoret, for å jobbe som konsulent for den europeiske baptistmisjonen (EBM INTERNATIONAL) i Sør-Afrika. Hennes etterfølger er Christoph Stiba, som i dag leder misjonsavdelingen, og tidligere har vært pastor i Hamburg og Kassel. Regina Claas blir konsulent for baptistene i Malawi og Sør-Afrika. Blant annet innen ledertrening. Hun har også tidligere vært misjonær i Sør-Afrika.

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer
1 - 3 av 119
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone