Skifter generalsekretær i Tyskland
Skifter generalsekretær i Tyskland
20 mars 2013
Det blir skifte av generalsekretær hos tyske baptister denne sommeren. Christoph Stiba overtar etter Regina Claas.
1 august fratrer Regina Claas som generalsekretær i Unionen av Evangeliske frikirkene (baptistene) i Tyskland etter ti år på kontoret, for å jobbe som konsulent for den europeiske baptistmisjonen (EBM INTERNATIONAL) i Sør-Afrika. Hennes etterfølger er Christoph Stiba, som i dag leder misjonsavdelingen, og tidligere har vært pastor i Hamburg og Kassel. Regina Claas blir konsulent for baptistene i Malawi og Sør-Afrika. Blant annet innen ledertrening. Hun har også tidligere vært misjonær i Sør-Afrika.

Les også

Inspirasjonssamling

Sommeren 2021 får vi besøk av baptister fra hele Europa. Misjonskonferansen Sendt holdes i Stavanger. 28. august møter ledelsen for Europas baptister baptistene i Stavanger-området.
Les mer

Du kan hjelpe dem som er rammet

Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.
Les mer

Feiret påske hos Faith Baptist Church i Oslo mens kirken hans ble angrepet

Påskedagsmorgen var det attentater mot tre kirker og flere hoteller på Sri Lanka, melder nettstedet nrk.no. En av menighetene har gode relasjoner til Faith Baptist Church i Oslo.
Les mer
1 - 3 av 118
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone