Endelig mulig å møtes med staben i Lydia-prosjektet
Endelig mulig å møtes med staben i Lydia-prosjektet
21 mars 2013
Etter at indiske myndigheter det siste året har hindret innreise til India ble møtepunktet i Nepal
Etter at indiske myndigheter det siste året har hindret innreise til India ble møtepunktet i Nepa l i forbindelse med oppfølging av spare- og låneprosjektet Lydia, som er rettet spesielt mot chin-kinner i eksil i området. Av Roger Dahl Rett før påske åpnet det seg en mulighet for å trefffes. Mette Marie Bommen, som er prosjektansvarlig fra norsk side skulle til nepal på DIGNI's Asiasamling der. I den forbindelse kunne de prosjektansvarlige komme opp fra Mizoram, og misjonsleder Arild Harvik valgte også å reise for å delta på møtet. Det var viktig å møtes nå med tanke på eventuell videreføring, rapportering om resultatene så langt og evaluering av prosjektet som har gått i flere år. NORAD har betalt de fleste kostnadene ved prosjektet og egenandelen er i all hovedsak betalt ved gaver fra chin-menighetene i Norge.  

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone