Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
12 mai 2013
Frode Hansen har vært hovedtaler på distriktsstevnet på Borkenes fra Kristihimmelfartsdag til søndag 12. mai.
Opp mot 150 har vært samlet til inspirasjon og fellesskap i baptistkirka på Borkenes fra Kristi Himmelfartsdag til søndag 12. mai. Frode Hansen fra Bykirka i Bodø har vært hovedtaler. Av Roger Dahl Hansen talte i møtene torsdag og fredag. Lørdag kveld var det familiefest med Grethe Norøm Spolén, som har vært barneprest og barnekorleder på hele stevnet. I tillegg til møter og temasamlinger, med egne samlinger for både barn og ungdom, har baptistene i nord hatt årsmøter, og har blant annet valgt byggekomité for å forberede endelige forslag til utbygging av leirstedet Rivermont. Målet er å få plass til flere på leirstedet, både med hensyn til spisekapasitet, møtesal og overnatting. Flere ulike konsepter ble presentert. Byggekomiteen, som ledes av Ernst Selvik, får i oppgave å forberede for endelige vedtak på et ekstraordinært årsmøte. Barne- og ungdomsorganisasjonen valgte ny leder. John Erling Madsen overtok etter Karina Dahl Christensen.

Les også

Ny utgave på plass

Regionbladet Distriktsnytt kom i posten til abonnentene for noen dager siden. Nå kan du lese det på nettstedet!
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Ga Gud et løfte

- Nå skal jeg trappe ned! Ordene tilhørte Ernst Selvik, som helt klart må ha problemer med sin personlige brems, for i en alder av 76 år har han ombestemt seg. Engasjementet for Rivermont er på plass.
Les mer
1 - 3 av 105
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone