Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
12 mai 2013
Frode Hansen har vært hovedtaler på distriktsstevnet på Borkenes fra Kristihimmelfartsdag til søndag 12. mai.
Opp mot 150 har vært samlet til inspirasjon og fellesskap i baptistkirka på Borkenes fra Kristi Himmelfartsdag til søndag 12. mai. Frode Hansen fra Bykirka i Bodø har vært hovedtaler. Av Roger Dahl Hansen talte i møtene torsdag og fredag. Lørdag kveld var det familiefest med Grethe Norøm Spolén, som har vært barneprest og barnekorleder på hele stevnet. I tillegg til møter og temasamlinger, med egne samlinger for både barn og ungdom, har baptistene i nord hatt årsmøter, og har blant annet valgt byggekomité for å forberede endelige forslag til utbygging av leirstedet Rivermont. Målet er å få plass til flere på leirstedet, både med hensyn til spisekapasitet, møtesal og overnatting. Flere ulike konsepter ble presentert. Byggekomiteen, som ledes av Ernst Selvik, får i oppgave å forberede for endelige vedtak på et ekstraordinært årsmøte. Barne- og ungdomsorganisasjonen valgte ny leder. John Erling Madsen overtok etter Karina Dahl Christensen.

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 108
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone