Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
Baptistene i nord samlet til distriktsstevne
12 mai 2013
Frode Hansen har vært hovedtaler på distriktsstevnet på Borkenes fra Kristihimmelfartsdag til søndag 12. mai.
Opp mot 150 har vært samlet til inspirasjon og fellesskap i baptistkirka på Borkenes fra Kristi Himmelfartsdag til søndag 12. mai. Frode Hansen fra Bykirka i Bodø har vært hovedtaler. Av Roger Dahl Hansen talte i møtene torsdag og fredag. Lørdag kveld var det familiefest med Grethe Norøm Spolén, som har vært barneprest og barnekorleder på hele stevnet. I tillegg til møter og temasamlinger, med egne samlinger for både barn og ungdom, har baptistene i nord hatt årsmøter, og har blant annet valgt byggekomité for å forberede endelige forslag til utbygging av leirstedet Rivermont. Målet er å få plass til flere på leirstedet, både med hensyn til spisekapasitet, møtesal og overnatting. Flere ulike konsepter ble presentert. Byggekomiteen, som ledes av Ernst Selvik, får i oppgave å forberede for endelige vedtak på et ekstraordinært årsmøte. Barne- og ungdomsorganisasjonen valgte ny leder. John Erling Madsen overtok etter Karina Dahl Christensen.

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 124
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone