EBFs misjonskonferanse med integrasjonsfokus
EBFs misjonskonferanse med integrasjonsfokus
14 juni 2013
Mette Marie Bommen og Peter Ngaidam deltar på EBF årlige konferanse.
Baptistsamfunnets integrasjonsmedarbeidere, Mette Marie Bommen og Peter Ngaidam deltar på konferansen  som er i Wien fra 5.-8. juni. Av Roger Dahl European Baptist Federations (EBF) misjonskonferanse  startet med et godt måltid, tilrettelagt av vertskapet som er baptistene i Østerrike og en velkomstsamling som ble ledet av tyskeren Michael Kisskalt.  Deltakerne representerer 25 ulike nasjonaliteter fra 17 av EBFs medlemssamfunn.

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 159
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone