Fremdeles mulig å få med seg BLINK
Fremdeles mulig å få med seg BLINK
17 februar 2014
Det er fremdeles plass til etternølere som ikke vil gå glipp av sommerfesten i Stavern
Det er fremdeles plass til etternølere som ikke vil gå glipp av slutten av sommerfesten i Stavern 2.-7. juli. Det er god plass på campingen, i møtehallen og det er fremdeles noen få ledige rom på stevnestedet. Av Roger Dahl Oover 470 påmeldte har kommet. mange har vært innom en dag eller to. Mange ungdommer er med å prege miljøet på BLINK 2013, og det vil bli inspirerende møter hver eneste dag gjennom stevneuka. Barnekoret er på plass. Det er inspirende forkynnelse fra Atle H. Eidem, John Van Dinther, Sten Sørensen, Marthe og Arild Brun Svendsen, Kent Remi Westergren og andre. Det er  flott sang og musikk fra de to husbandene, men også fra gjesteartister som Eirin Kyllingstad, Miriam Kringen, Kaja Aadne Thoresen, Linn Elise Hovland, katchinkoret fra Langesund, Ruben Eiksund, Niklas Arnesen, Alf Dønnestad med trio fra Arendal, Gordon Øhrn, Tor L. Rønneberg og andre. Det er mye å glede seg over. Og du må komme til BLINK i Stavern, 2.-7. juli,  for å få med deg denne opplevelsen! Ring Roger på tlf 95975478 eller Sissel på tlf 93658790  

Les også

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

På plass i nye lokaler

Baptistsamfunnet og Ung baptist flyttet mandag 20. mai inn i nye lokaler, samlokalisert med Misjonskirken Norge i Oslo sentrum.
Les mer
1 - 3 av 63
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone