Sendte ut 30 ungdommer på misjonsteam
Sendte ut 30 ungdommer på misjonsteam
17 februar 2014
Ung baptist sender team til Thailand og Singapore

Av Roger Dahl 

Ung baptist sender team til Thailand og Singapore. teamet møttestil trening på BLINK 2013, og reiser til Østen mandag 8. juli.

Nesten 30 ungdommer og ledere møttes sist onsdag for forberedelser. I tillegg til å være med på BLINK 2013 og ungdomsprogrammet Unite hadde teamet egne samlinger med undervisning og forberedelser.

Den første uken i Asia skal teamet til Nord-Thailand der evangelisering sammen med Lahu-ungdom venter. Dte blir både undervisning på en lokal bibelskole og besøk ute i Lahu-landsbyer.

Den siste uken går turen til Singapore og den store verdensungdomskongressen.  

Les også

Thaku Siang Pum

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det multikulturell konsulent Thaku Siang Pum som deler med oss.
Les mer

Vil fylle Telenor Arena med unge kristne

Sammen med en rekke andre kristne aktører vil Ungdom i Oppdrag arrangere misjonsarrangementet The Send Norway når pandemien er over.
Les mer

Digitale påskegudstjenester fra menighetene

Dessverre er det slik at Korona-pandemien setter sitt preg også på årets påskefeiring. Det betyr at det for flere menigheters del blir digital feiring. Nye gudstjenester tilknyttet skjærtorsdag og langfredag og 1. påskedag legges ut.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone