I bønn for nyvalgte europeiske ledere
I bønn for nyvalgte europeiske ledere
30 september 2013
Europaføderasjonen er denne uka samlet til rådsmøte og har i dag valgt Otniel Bunaciu fra Romania som ny leder.

Europaføderasjonen er denne uka samlet til rådsmøte og har i dag valgt Otniel Bunaciu fra Romania som ny leder.

Av Roger Dahl Bildet ble tatt mens delegatene fra hele Europa, Midtøsten og de sentralasiatiske statene var i bønn for Asatur Nahapetyan fra Armenia (tv)  som blir ny nestleder, Ian Bunce fra Storbritannia som ble valgt som leder i avdelingen for misjon og evangelisering, og Teun van der Leer fra Nederland i avdelingen for teologi og utrustning. Lengst til høyre Bunaciu som er ny leder av føderasjonen. Rådsmøtet var i Bratislava i Slovakia fra 26. til 28. september. Fra Norge deltar Terje Aadne og Per Øvergaard som delegater, mens Håkon Sigland og Jan Sæthre er med på grunn av sine styreverv i forbindelse med Seminaret i Praha og europaføderasjonen. Foto av de nyvalgte er tatt av Helle Liht, mens Jan Sæthre har tatt bilde av koret som sang i åpningsgudstjenesten. [gallery ids="4763,4724,4764"]

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 158
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone