Stavanger Chin Church kjøper eget kirkebygg
Stavanger Chin Church kjøper eget kirkebygg
17 februar 2014
Menigheten, som ble etablert i 2008, har lenge lett etter eget kirkebygg. Sist fredag vant de budrunden på Hørselvernsforeningen gamle hus, sentralt i Stavanger.
 
Det er pastor Magnar Mæland i Stavanger Baptistmenighet, som forteller den gledelige nyheten.
 
- Etter en intens prosess og en spennende budrunde har Stavanger Chin Church skaffet seg sitt eget kirkebygg, sier Mæland og fortsetter:
- Fredag kl.16.10 vant de budrunden om Bergelandsgata 46 (tidligere Stavanger Hørselvernforening). Stavanger Chin Church overtar 12. desember. Til nå har Stavanger Chin Church leid i Stavanger baptistkirke. - Så nå blir det to baptistkirkebygg i Stavanger, og det til og med i samme gate, avslutter Stavangerpastor Magnar Mæland

Å eie sitt eget kirkebygg gir Stavanger Chin Church mye større muligheter til å drive ulike aktiviteter enn som leietakere i Stavanger baptistkirke, der tid og plass må deles med flere andre menigheter.  Forhåpentligvis vil dette raskt vise seg på menighetens virksomhet. Stavanger Chin Church er den fjerde av Baptistsamfunnets migrantmenigheter som blir eiere av eget kirkebygg. Først ute var den vietnamesiske menigheten i Oslo, deretter chinmenigheten i Egersund og den tamilske baptistmenigheten i Oslo. (Bildet av Bergelandsgate 46 er fra Google's Street View.)

Les også

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer

Er du vår nye menighetsrådgiver?

Vi trenger en ny medarbeider da vår gode menighetsrådgiver Dag Eivind Noreid slutter til sommeren. Er du hans etterfølger?
Les mer

Roger Dahl

Ukens andakt fra Det Norske Baptistsamfunn holdes i uke 20 av menighetsrådgiver og informasjonsleder Roger Dahl
Les mer
1 - 3 av 123
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone