Vi gratulerer K-vekst med jubileet
Vi gratulerer K-vekst med jubileet
17 februar 2014
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge.
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge. Av Roger Dahl Jubileet ble sist uke markert med en todagers konferanse i Centralkirken i Oslo, der menighetsutvikling stod i fokus. Forskjellige sider av menighetslivet ble fokusert. Som lederskap, samtaler om tro, m.m. I forbindelse med jubileet ble boka "Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst" publisert. I denne forteller Ommund Rolfsen, som er nasjonal partner for  Naturlig menighetsutvikling og Sten Sørensen, som har lang erfaring som journalist og forfatter, historien til ti ulike norske menigheter, som har erfart en positiv utvikling. Ti av de 100 påmeldte til konferansen var baptister. Les mer om k-vekst  

Les også

Bibellesning er viktig

Det er et tydelig fokus på bibellesning og betydningen Bibelen har, både i hverdagen og i forhold til troen og de større utfordringene. Vi deler noen eksempler.
Les mer

Felles bibelleseplan i fastetiden og den stille uke

Askeonsdag innleder fastetiden, en tid for refleksjon, ransakelse og fornyelse. Du inviteres til å forberede deg for feiringen av Jesu oppstandelse.
Les mer

Fram mot 2022

Landsmøtet 2019 ba om at det ble satt sammen et utvalg som skal arbeide med baptistisk identitet, bibelsyn, forståelse av frihet og forpliktelse innen baptistfellesskapet fram til 2022 (BID22).
Les mer
1 - 3 av 106
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone