Vi gratulerer K-vekst med jubileet
Vi gratulerer K-vekst med jubileet
17 februar 2014
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge.
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge. Av Roger Dahl Jubileet ble sist uke markert med en todagers konferanse i Centralkirken i Oslo, der menighetsutvikling stod i fokus. Forskjellige sider av menighetslivet ble fokusert. Som lederskap, samtaler om tro, m.m. I forbindelse med jubileet ble boka "Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst" publisert. I denne forteller Ommund Rolfsen, som er nasjonal partner for  Naturlig menighetsutvikling og Sten Sørensen, som har lang erfaring som journalist og forfatter, historien til ti ulike norske menigheter, som har erfart en positiv utvikling. Ti av de 100 påmeldte til konferansen var baptister. Les mer om k-vekst  

Les også

De gode voksesmertene

- Vi har nå over 300 studenter på Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), sier rektor Arne Mella i siste nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet deler han ikke bare gleden, men også utfordringen i form av voksesmerter for skolen.
Les mer

Fellesskap i nattverden

I gudstjenesten 3. november feiret Bergen Baptistmenighet nattverd. Pastor Jan Helge Hindenes la tydelig fokus på fellesskapet i sin forkynnelse om nattverden.
Les mer

Kuttforslag fra regjeringen rammer lokale menigheter

Regjeringen foreslår en nedgang på 10 millioner kr i tilskudd til studieforbundene. Nedskjæringen skal tas fra opplæringstilskuddet og vil derfor ramme kursvirksomheten direkte. For K-stud betyr det en nedgang i tilskudd på ca 800 000 kroner. Det vil si at langt færre kan få støtte til kursene sine.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone