Vi gratulerer K-vekst med jubileet
Vi gratulerer K-vekst med jubileet
17 februar 2014
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge.
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge. Av Roger Dahl Jubileet ble sist uke markert med en todagers konferanse i Centralkirken i Oslo, der menighetsutvikling stod i fokus. Forskjellige sider av menighetslivet ble fokusert. Som lederskap, samtaler om tro, m.m. I forbindelse med jubileet ble boka "Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst" publisert. I denne forteller Ommund Rolfsen, som er nasjonal partner for  Naturlig menighetsutvikling og Sten Sørensen, som har lang erfaring som journalist og forfatter, historien til ti ulike norske menigheter, som har erfart en positiv utvikling. Ti av de 100 påmeldte til konferansen var baptister. Les mer om k-vekst  

Les også

Dag Eivind Noreid

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det menighetsveileder i Baptistsamfunnet og pastor i Sandnes Baptistmenighet, Dag Eivind Noreid, som deler med oss.
Les mer

Sterk oppgang for baptist-folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole i Bærum har høyere søkertall enn på flere år. Nå håper de på en positiv korona-effekt.
Les mer

Sterk nedgang i kristelig opplæring

Til tross for at flere kristelige aktører har vært flinke til å omstille seg til digitale flater opplever K-Stud en nedgang på over 40 prosent i antall kursdeltagere så langt i år.
Les mer
1 - 3 av 129
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone