Vi gratulerer K-vekst med jubileet
Vi gratulerer K-vekst med jubileet
17 februar 2014
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge.
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge. Av Roger Dahl Jubileet ble sist uke markert med en todagers konferanse i Centralkirken i Oslo, der menighetsutvikling stod i fokus. Forskjellige sider av menighetslivet ble fokusert. Som lederskap, samtaler om tro, m.m. I forbindelse med jubileet ble boka "Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst" publisert. I denne forteller Ommund Rolfsen, som er nasjonal partner for  Naturlig menighetsutvikling og Sten Sørensen, som har lang erfaring som journalist og forfatter, historien til ti ulike norske menigheter, som har erfart en positiv utvikling. Ti av de 100 påmeldte til konferansen var baptister. Les mer om k-vekst  

Les også

Digitale gudstjenester palmesøndag

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi lette på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge og deler noen tips. Siden vil oppdateres utover palmesøndag.
Les mer

Tilbud om gudstjenester og møter

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi lette på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge sist søndag og delte noen tips om gudstjenestemuligheter. De kan fortsatt være til velsignelse.
Les mer

Håper kirkene fortsetter med digital satsing etter krisa

KABB erfarer at nye digitale tjenester i forbindelse med Korona-krisa er med på å bedre inkludere mennesker med funksjonsnedsettelser i kirkelige fellesskap.
Les mer
1 - 3 av 113
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone