Vi gratulerer K-vekst med jubileet
Vi gratulerer K-vekst med jubileet
17 februar 2014
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge.
K-vekst, ledet av Ann Karin og Ommund Rolfsen, feirer i november 15-årsjubileum for naturlig menighetsutvikling i Norge. Av Roger Dahl Jubileet ble sist uke markert med en todagers konferanse i Centralkirken i Oslo, der menighetsutvikling stod i fokus. Forskjellige sider av menighetslivet ble fokusert. Som lederskap, samtaler om tro, m.m. I forbindelse med jubileet ble boka "Ti menigheter med en helt overkommelig kirkevekst" publisert. I denne forteller Ommund Rolfsen, som er nasjonal partner for  Naturlig menighetsutvikling og Sten Sørensen, som har lang erfaring som journalist og forfatter, historien til ti ulike norske menigheter, som har erfart en positiv utvikling. Ti av de 100 påmeldte til konferansen var baptister. Les mer om k-vekst  

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Gledesmeldinger fra Lillehammer

Rett før jul var det dåp, siden har menigheten skiftet navn og fått nye nettsider.
Les mer

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer
1 - 3 av 148
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone