Vi kan glede oss over at det i vårt distrikt ble etablert en ny Baptistmenighet i 2013, denne gangen i Sandnessjøen på Helgelandskysten, som ble ønsket velkommen på landsmøtet sist sommer.

Vi kan glede oss over at det i vårt distrikt ble etablert en ny Baptistmenighet i 2013, denne gangen i Sandnessjøen på Helgelandskysten, som ble ønsket velkommen på landsmøtet sist sommer. av Hermod Bakkevoll Menigheten består for det meste av asylsøkere og bosatte flyktninger fra flere afrikanske land, og har fått navnet «Lighthouse International Baptist Church». Menigheten ble stiftet i 2012, og ble tatt opp og ønsket velkommen til Baptistsamfunnet under landsmøtet i juli 2013. Stiftelsesfest ble holdt 8. desember, og distriktsarbeideren deltok på stiftelsesfeiringen. Menigheten teller cirka 20 personer, men på stiftelsesfesten kom det mange i tilegg for å feire. Både fra andre menigheter i Sandnessjøen, og tilreisende fra Helgelandskysten forøvrig. Det ble en fantastisk flott markering med et rikholdig festprogram, og flott servering etterpå. Vi ønsker menigheten velkommen til vårt fellesskap, og vil ta dem med i våre bønner.

Les også

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Finnes det migrantmenigheter?

Unge mennesker med migrantforeldre kjenner seg ikke igjen i begrepet.
Les mer

– Nasjonene er i byene

Misjonens framtid er i byene og kirkene må lære å tilpasse seg storbyens mangfold, mener den amerikanske teologen og pastoren Ray Bakke.
Les mer
1 - 3 av 161
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone