Med ønske om en velsignet julehøytid og et rikt nytt år!
Med ønske om en velsignet julehøytid og et rikt nytt år!
31 desember 2013
Må Gud velsigne oss alle med Hans nærvær i høytiden og inn i det nye året!
Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Gud med oss. Det er en utrolig sannhet at den levende Gud er med oss og ble menneske for at vi skal kunne erfare hans kjærlighet. Takk til alle i Det Norske Baptistsamfunn, menigheter og enkeltpersoner som gjennom året har gitt av sitt liv og vandret sammen med andre for å være "Gud med oss" midt i hverdagen. Må Gud velsigne oss alle med Hans nærvær både i disse juledager og inn i det nye året. Med ønske om en fredfyllt jul et Nytt År fyllt med Hans håp og glede. Vennlig Hilsen Terje Aadne Generalsekretær På bildet: F.v. Informasjonsleder Roger Dahl, misjonsleder Arild Harvik, integrasjonsleder Mette Marie Hebnes, integrasjonspastor Peter Ngaidam, generalsekretær Terje Aadne og økonomileder Håkon Sigland.

Les også

Generalsekretær i ti år

«Det sterkeste inntrykket er takknemligheten til alle de som utrettelig i store og mindre menigheter rundt i landet gir av livene sine for at mennesker skal ha et menighetsfellesskap og få møte Kristus i lokalsamfunnet.
Les mer

Takk og innsettelse

I landsmøtets samling søndag formiddag ble skiftet av generalsekretær markert med takk til Terje Aadne og innsettelse av Bjørn Bjørnø. Se gjerne opptak av gudstjenesten i artikkelen.
Les mer

Er med på laget fra august

Generalsekretærkandidat Bjørn Bjørnø er tilsatt i en engajsementstilling fra august til oktober, og vil bruke tiden fram til landsmøtet for å bli bedre kjent med baptistene.
Les mer
1 - 3 av 31
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone