Omfattende renovering i Baptistkirka i Tromsø
Omfattende renovering i Baptistkirka i Tromsø
12 mars 2014
Gjennom hele 2013 har det foregått et nokså omfattende renoveringsarbeid i Baptistkirka i Tromsø.
Gjennom hele 2013 har det foregått et nokså omfattende renoveringsarbeid i Baptistkirka i Tromsø. Av Hermod Bakkevoll Særlig når vi kommer inn i kirka er dette merkbart. Både ganger, trapperom, kjøkken og kirkesal er totalrenovert. I tillegg er det gjort store utvendige takreparasjoner. En god del ekstern arbeidskraft er benyttet, men menighetens medlemmer og venner har også lagt ned et betydelig dugnadsarbeid i denne prosessen. Etter at David Hunsatd sluttet som pastor i fjor sommer har Leif Vollan tatt over forstanderansvaret i menigheten i tillegg til jobb i skoleverket.

Les også

Ny utgave på plass

Regionbladet Distriktsnytt kom i posten til abonnentene for noen dager siden. Nå kan du lese det på nettstedet!
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone