Omfattende renovering i Baptistkirka i Tromsø
Omfattende renovering i Baptistkirka i Tromsø
12 mars 2014
Gjennom hele 2013 har det foregått et nokså omfattende renoveringsarbeid i Baptistkirka i Tromsø.
Gjennom hele 2013 har det foregått et nokså omfattende renoveringsarbeid i Baptistkirka i Tromsø. Av Hermod Bakkevoll Særlig når vi kommer inn i kirka er dette merkbart. Både ganger, trapperom, kjøkken og kirkesal er totalrenovert. I tillegg er det gjort store utvendige takreparasjoner. En god del ekstern arbeidskraft er benyttet, men menighetens medlemmer og venner har også lagt ned et betydelig dugnadsarbeid i denne prosessen. Etter at David Hunsatd sluttet som pastor i fjor sommer har Leif Vollan tatt over forstanderansvaret i menigheten i tillegg til jobb i skoleverket.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 93
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone