Flott inspirasjonshelg på et overfylt Rivermont
Flott inspirasjonshelg på et overfylt Rivermont
12 mars 2014
Temaet for årets inspirasjonshelg var “Mitt Liv, Mitt Sted, Min generasjon. Det handler om å se og forstå hva Gud kan bruke oss til, der vi er med våre liv nå.
Temaet for årets inspirasjonshelg var “Mitt Liv, Mitt Sted, Min generasjon." Det handler om å se og forstå hva Gud kan bruke oss til, der vi er med våre liv nå. Av Hermod Bakkevoll Fra forskjellige innfallsvinkler underviste Frode Hansen fra Bykirka i Bodø, og Daniel Haddal fra Bibelskolen i Levanger rundt dette temaet. Gjennom alle årene vi har avviklet inspirasjonshelg, har opplevelsen av ei helg for alle generasjoner vært veldig positiv. Undervisningen deles opp, men generasjonsopplevelsen under fellessamlinger, måltider og “mingletid” er sterk og positiv. De fleste barna som kom sammen med sine foreldre, var denne gangen i “betweensalderen”. Vi tilbød derfor også et eget opplegg for denne gruppen, ledet av Jon Viktor Lilienberg og Mark Pearson. Disse to bor og arbeider for tiden i Balsfjord Baptistmenighet. Til slutt en liten oppfordring: På annet sted i dette bladet skriver John Erling Madsen om Raushet. På bakgrunn av at vi også denne gangen opplevde plassmangel på Rivermont, vil jeg oppfordre oss alle til også å vise raushet når vi nå kanskje nærmer oss en realisering av utvidelsesplaner. La oss vise raushet med positive holdninger, raushet med engasjement og pågangsmot, og raushet med våre økonomiske bidrag inn i en slik realisering. Jeg takker Gud for hver gang jeg får være med å tilrettelegge og lede samlinger på vårt kjære Rivermont. Samlinger som i økende grad rommer deltakere fra opp mot fem generasjoner. La oss sammen gå inn for at slik skal det fortsette. [gallery columns="2" ids="5254,5255"]  

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 135
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone