Flott inspirasjonshelg på et overfylt Rivermont
Flott inspirasjonshelg på et overfylt Rivermont
12 mars 2014
Temaet for årets inspirasjonshelg var “Mitt Liv, Mitt Sted, Min generasjon. Det handler om å se og forstå hva Gud kan bruke oss til, der vi er med våre liv nå.
Temaet for årets inspirasjonshelg var “Mitt Liv, Mitt Sted, Min generasjon." Det handler om å se og forstå hva Gud kan bruke oss til, der vi er med våre liv nå. Av Hermod Bakkevoll Fra forskjellige innfallsvinkler underviste Frode Hansen fra Bykirka i Bodø, og Daniel Haddal fra Bibelskolen i Levanger rundt dette temaet. Gjennom alle årene vi har avviklet inspirasjonshelg, har opplevelsen av ei helg for alle generasjoner vært veldig positiv. Undervisningen deles opp, men generasjonsopplevelsen under fellessamlinger, måltider og “mingletid” er sterk og positiv. De fleste barna som kom sammen med sine foreldre, var denne gangen i “betweensalderen”. Vi tilbød derfor også et eget opplegg for denne gruppen, ledet av Jon Viktor Lilienberg og Mark Pearson. Disse to bor og arbeider for tiden i Balsfjord Baptistmenighet. Til slutt en liten oppfordring: På annet sted i dette bladet skriver John Erling Madsen om Raushet. På bakgrunn av at vi også denne gangen opplevde plassmangel på Rivermont, vil jeg oppfordre oss alle til også å vise raushet når vi nå kanskje nærmer oss en realisering av utvidelsesplaner. La oss vise raushet med positive holdninger, raushet med engasjement og pågangsmot, og raushet med våre økonomiske bidrag inn i en slik realisering. Jeg takker Gud for hver gang jeg får være med å tilrettelegge og lede samlinger på vårt kjære Rivermont. Samlinger som i økende grad rommer deltakere fra opp mot fem generasjoner. La oss sammen gå inn for at slik skal det fortsette. [gallery columns="2" ids="5254,5255"]  

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Ber om forbønn for prosessene og menighetene fram til neste landsmøte

Hovedstyret har registrert uroen og bekymringen på ulikt hold etter landsmøtevedtaket om samliv. Styret varsler at forslag til suspensjonsordning, som landsmøtet ba om, vil bli sendt på høring i god tid før neste landsmøte.
Les mer
1 - 3 av 155
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone