Over 200 påmeldte til lederkonferansen
Over 200 påmeldte til lederkonferansen
17 februar 2014
Konferansen samler nesten like mange som i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse.
Konferansen samler nesten like mange som  i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse. Av Roger Dahl De siste dagene har påmeldingene strømmet inn fra ledere i alle aldre. De eldste er over 80 år gamle, mens de yngste så vidt har passert konfirmantalderen. Også i år vil vi  kunne glede oss over at det er en god miks mellom menn og kvinner og mellom ulike etniske grupper. Det store auditoriet på kurssenteret vil fylles helt opp, mange vil reise hjem med inspirasjon og ny utrustning til sin tjeneste. Det blir fokus på å være levende menigheter midt i verden.  På menighetsplanting, på menighetsutvikling, på praktiske forhold ved å lede menighet, på ungdomsarbeidi menigheten, på flergenerasjonsgudstjenester og på menneskeverd. En rekke spennende talere vil være med å inspirere. Se detaljer i programmet. Baptistenes lederkonferanse er i Stavern (på politihøyskolen) 6.-9. mars. Bildet er hentet fra konferansen i 2013 og viser litt av det fullsatte auditoriet.

Les også

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år

I løpet av høstsemesteret har feiringen av 15 års-jubileet til HLT startet. Skolen feiret at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.
Les mer

Ber om forbønn for prosessene og menighetene fram til neste landsmøte

Hovedstyret har registrert uroen og bekymringen på ulikt hold etter landsmøtevedtaket om samliv. Styret varsler at forslag til suspensjonsordning, som landsmøtet ba om, vil bli sendt på høring i god tid før neste landsmøte.
Les mer

Bente ba til Gud om å få ikke-kristne venner

– Integrering skjer når man lever livene sine sammen, sier baptistpastoren Bente Sandtorp som ville ut av kristenbobla. Dermed startet hun like godt sin egen menighet.
Les mer
1 - 3 av 87
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone