Over 200 påmeldte til lederkonferansen
Over 200 påmeldte til lederkonferansen
17 februar 2014
Konferansen samler nesten like mange som i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse.
Konferansen samler nesten like mange som  i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse. Av Roger Dahl De siste dagene har påmeldingene strømmet inn fra ledere i alle aldre. De eldste er over 80 år gamle, mens de yngste så vidt har passert konfirmantalderen. Også i år vil vi  kunne glede oss over at det er en god miks mellom menn og kvinner og mellom ulike etniske grupper. Det store auditoriet på kurssenteret vil fylles helt opp, mange vil reise hjem med inspirasjon og ny utrustning til sin tjeneste. Det blir fokus på å være levende menigheter midt i verden.  På menighetsplanting, på menighetsutvikling, på praktiske forhold ved å lede menighet, på ungdomsarbeidi menigheten, på flergenerasjonsgudstjenester og på menneskeverd. En rekke spennende talere vil være med å inspirere. Se detaljer i programmet. Baptistenes lederkonferanse er i Stavern (på politihøyskolen) 6.-9. mars. Bildet er hentet fra konferansen i 2013 og viser litt av det fullsatte auditoriet.

Les også

Fram mot 2022

Landsmøtet 2019 ba om at det ble satt sammen et utvalg som skal arbeide med baptistisk identitet, bibelsyn, forståelse av frihet og forpliktelse innen baptistfellesskapet fram til 2022 (BID22).
Les mer

Ny medarbeider?

Karrieredagen 11. mars gir menighetene en unik mulighet til å bli kjent med studentene ved Høyskolen for ledesle og teologi. Kanskje menighetens nye medarbeider er blant studentene?
Les mer

Snart øker prisene på lederkonferansen

Påmelding innen 20. januar gir beste pris. La årets tema "Følg meg" utfordre deg. Lederkonferansen er i Drammen 6.-8. mars.
Les mer
1 - 3 av 73
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone