Over 200 påmeldte til lederkonferansen
Over 200 påmeldte til lederkonferansen
17 februar 2014
Konferansen samler nesten like mange som i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse.
Konferansen samler nesten like mange som  i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse. Av Roger Dahl De siste dagene har påmeldingene strømmet inn fra ledere i alle aldre. De eldste er over 80 år gamle, mens de yngste så vidt har passert konfirmantalderen. Også i år vil vi  kunne glede oss over at det er en god miks mellom menn og kvinner og mellom ulike etniske grupper. Det store auditoriet på kurssenteret vil fylles helt opp, mange vil reise hjem med inspirasjon og ny utrustning til sin tjeneste. Det blir fokus på å være levende menigheter midt i verden.  På menighetsplanting, på menighetsutvikling, på praktiske forhold ved å lede menighet, på ungdomsarbeidi menigheten, på flergenerasjonsgudstjenester og på menneskeverd. En rekke spennende talere vil være med å inspirere. Se detaljer i programmet. Baptistenes lederkonferanse er i Stavern (på politihøyskolen) 6.-9. mars. Bildet er hentet fra konferansen i 2013 og viser litt av det fullsatte auditoriet.

Les også

De gode voksesmertene

- Vi har nå over 300 studenter på Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), sier rektor Arne Mella i siste nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet deler han ikke bare gleden, men også utfordringen i form av voksesmerter for skolen.
Les mer

Menighetstur til israel og Palestina

Høstferien arrangerte Skien baptistkirke menighetstur til Israel og Palestina.
Les mer

Kuttforslag fra regjeringen rammer lokale menigheter

Regjeringen foreslår en nedgang på 10 millioner kr i tilskudd til studieforbundene. Nedskjæringen skal tas fra opplæringstilskuddet og vil derfor ramme kursvirksomheten direkte. For K-stud betyr det en nedgang i tilskudd på ca 800 000 kroner. Det vil si at langt færre kan få støtte til kursene sine.
Les mer
1 - 3 av 68
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone