Over 200 påmeldte til lederkonferansen
Over 200 påmeldte til lederkonferansen
17 februar 2014
Konferansen samler nesten like mange som i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse.
Konferansen samler nesten like mange som  i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse. Av Roger Dahl De siste dagene har påmeldingene strømmet inn fra ledere i alle aldre. De eldste er over 80 år gamle, mens de yngste så vidt har passert konfirmantalderen. Også i år vil vi  kunne glede oss over at det er en god miks mellom menn og kvinner og mellom ulike etniske grupper. Det store auditoriet på kurssenteret vil fylles helt opp, mange vil reise hjem med inspirasjon og ny utrustning til sin tjeneste. Det blir fokus på å være levende menigheter midt i verden.  På menighetsplanting, på menighetsutvikling, på praktiske forhold ved å lede menighet, på ungdomsarbeidi menigheten, på flergenerasjonsgudstjenester og på menneskeverd. En rekke spennende talere vil være med å inspirere. Se detaljer i programmet. Baptistenes lederkonferanse er i Stavern (på politihøyskolen) 6.-9. mars. Bildet er hentet fra konferansen i 2013 og viser litt av det fullsatte auditoriet.

Les også

Sterk oppgang for baptist-folkehøgskole

Oslofjord Folkehøgskole i Bærum har høyere søkertall enn på flere år. Nå håper de på en positiv korona-effekt.
Les mer

Sterk nedgang i kristelig opplæring

Til tross for at flere kristelige aktører har vært flinke til å omstille seg til digitale flater opplever K-Stud en nedgang på over 40 prosent i antall kursdeltagere så langt i år.
Les mer

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer
1 - 3 av 78
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone