Over 200 påmeldte til lederkonferansen
Over 200 påmeldte til lederkonferansen
17 februar 2014
Konferansen samler nesten like mange som i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse.
Konferansen samler nesten like mange som  i fjor da baptistene for første gang var samlet til en felles lederkonferanse. Av Roger Dahl De siste dagene har påmeldingene strømmet inn fra ledere i alle aldre. De eldste er over 80 år gamle, mens de yngste så vidt har passert konfirmantalderen. Også i år vil vi  kunne glede oss over at det er en god miks mellom menn og kvinner og mellom ulike etniske grupper. Det store auditoriet på kurssenteret vil fylles helt opp, mange vil reise hjem med inspirasjon og ny utrustning til sin tjeneste. Det blir fokus på å være levende menigheter midt i verden.  På menighetsplanting, på menighetsutvikling, på praktiske forhold ved å lede menighet, på ungdomsarbeidi menigheten, på flergenerasjonsgudstjenester og på menneskeverd. En rekke spennende talere vil være med å inspirere. Se detaljer i programmet. Baptistenes lederkonferanse er i Stavern (på politihøyskolen) 6.-9. mars. Bildet er hentet fra konferansen i 2013 og viser litt av det fullsatte auditoriet.

Les også

Takk for jobben

Elin Evenrud avsluttet i vår seks års innsats som rektor ved folkehøgskolen. Landsmøtet takket henne med stående applaus.
Les mer

Rektorskifte

Kristina Sletten Andersen er ansatt som ny rektor etter Elin Evenrud, opplyser styreleder Billy Taranger ved Holtekilen folkehøgskole.
Les mer

På plass i nye lokaler

Baptistsamfunnet og Ung baptist flyttet mandag 20. mai inn i nye lokaler, samlokalisert med Misjonskirken Norge i Oslo sentrum.
Les mer
1 - 3 av 65
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone