Ansatt i vikariat som integrasjonskonsulent
Ansatt i vikariat som integrasjonskonsulent
6 mars 2014
Løsnesløkken går inn i vikarstilling i forbindelse med at integrasjonsleder Mette Marie Hebnes er i fødselspermisjon fra april.
Løsnesløkken er ansatt for å arbeide med en rekke spesifikke oppgaver mens integrasjonsleder Mette Marie Hebnes er i fødselspermisjon. Løsnesløkken vil arbeid tett med integrasjonspastor Peter Ngaidam og generalsekretær Terje Aadne, som vil lede arbeidet i Hebnes fravær., blant annet opp mot strategi for flerkulturelt kirkesamfunn og den flerktulurelle delen av arbeidet for å nå og bevare unge. Siri Løsnesløkkens vikariat går et år fra april 2014. Hun har tidligere vært pastor i Hamar Baptistmenghet. Har utdannelse fra Baptistenes Teologiske Seminar og Høyskolen på Lillehammer med fokus på personalutvikling og ledelse. Pastorjobben i Hamar har gitt Siri god kompetanse innen det flerkulturelle feltet da den største delen av medlemmene er nye landsmenn.

Les også

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer
1 - 3 av 163
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone