Baptistene bidrar til å lede det nye Ukraina
Baptistene bidrar til å lede det nye Ukraina
6 mars 2014
Oleksandr Turchynov ble raskt valgt av landets parlamentet som midlertidig president da det å lyktes å avsatte president Viktor Janukovitsj.
Oleksandr Turchynov ble raskt valgt av landets parlamentet som midlertidig president da det å lyktes å avsatte president Viktor Janukovitsj. Hanvar allerede blitt utnevnt visestatsminister, og vil være midlertidig president frem til nyevalg finner sted senere i år. Dr Turchynov er en eldste i baptistmenigheten Livets Ord Kiev. Gjennom årene har han møtt en rekke baptistledere fra organisasjoner som European Baptist Federation og Baptist World Alliance under deres besøk til regionen. European Baptist Federation, og også baptistsamfunnet i Ukraina, har gått med flere forbønnsappell for landet og  den politiske situasjonen, men og for Oleksandr Turchynov som er vår bror og venn og har tatt på seg store og krevende oppgaver. (Paul Hobson, Baptist Times – 25. februar 2014 ) Les mer på EBF nettsted

Les også

Folk søker bønn i krisetid

En dansk forskningsartikkel peker på en global trend der internettsøk på temaet bønn har skutt i været under koronapandemien.
Les mer

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Vi er med på felles bønnedag

Både Baptistsamfunnet og Ung baptist deltok aktivt i bønnedagen.
Les mer
1 - 3 av 63
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone