Lederkonferansen er i gang
Lederkonferansen er i gang
8 mars 2014
Mikael Halenius fra Sverige underviser pastorene
Mikael Halenius fra Sverige underviser pastorene, som er samlet til inspirasjon, oppbyggelse og bønn. Av Roger Dahl I kveld samles hele 200 baptistledere fra hele landet til inspirasjon og utrustning på lederkonferansen i Stavern, der det handler om å være levende menigheter i verden. Fokuset i formiddag er på å være misjonal menighet. Hallenius deler erfaringer fra sitt arbeid som menighetsplanter og pastor i Sverrige. Hallenius taler  i kveldens inspirasjonssamling og har seminar for hele lederkonferansen lørdag. [gallery ids="5228,5229,5230"]

Les også

Ber om forbønn for prosessene og menighetene fram til neste landsmøte

Hovedstyret har registrert uroen og bekymringen på ulikt hold etter landsmøtevedtaket om samliv. Styret varsler at forslag til suspensjonsordning, som landsmøtet ba om, vil bli sendt på høring i god tid før neste landsmøte.
Les mer

Bente ba til Gud om å få ikke-kristne venner

– Integrering skjer når man lever livene sine sammen, sier baptistpastoren Bente Sandtorp som ville ut av kristenbobla. Dermed startet hun like godt sin egen menighet.
Les mer

Folkehøgskole i vekst dyrker storbynærheten

Folkehøgskolene sliter med rekrutteringen, men en skole i Bærum har hatt fire år med unik elevvekst. Mye skyldes nærheten til Norges største by, tror skolens rektor som snart går av.
Les mer
1 - 3 av 42
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone