Hvordan går det med Distrikts-Nytt?
Hvordan går det med Distrikts-Nytt?
12 mars 2014
Etter en omlegging til tre årlige utgivelser i 2013, mot tidligere fire, er nå økonomien for Distrikts-Nytt igjen under kontroll.
Etter en omlegging til tre årlige utgivelser i 2013, mot tidligere fire, er nå økonomien for Distrikts-Nytt igjen under kontroll. Av Hermod Bakkevoll Så hvis innbetalingene av frivillig kontingent fortsetter som nå, eller helst økes, ligger det godt til rette for å fortsette å gi ut Distrikts-Nytt tre ganger årlig. I tilegg legges nå artikler fra Distrikts-Nytt ut på nettsiden til baptist.no. Hvis du går inn på www.baptist.no/stikkord/nord-norge kommer du direkte inn til flere artikler som har stått i Distrikts-Nytt.Denne siden blir oppdatert etter hver utgivelse av bladet

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone