Konsert på baptistenes sommerfest i Stavern er neste høydepunkt for de sangglade nordfra.
Konsert på baptistenes sommerfest i Stavern er neste høydepunkt for de sangglade nordfra. Av Hermod Bakkevoll Også korsamlingen med konsert og gudstjeneste på Finnsnes 1-3 november ble svært vellykket. Ca. 60 sangere, musikere og andre medarbeidere var samlet på Finnsnes denne helga. Og nå er det sommerfesten «Blink» i Stavern i juli som er neste samling. Koret skal ha konsert i Stavernhallen lørdag kveld 5. juli. I tillegg skal koret synge i kveldsmøtet lørdag, og gudstjenesten søndag formiddag. Det er all grunn til å tro at det også til samlingen i Stavern blir full oppslutning fra både kor og musikere. Les mer om stevnet i Stavern

Les også

Ny utgave på plass

Regionbladet Distriktsnytt kom i posten til abonnentene for noen dager siden. Nå kan du lese det på nettstedet!
Les mer

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet
1 - 3 av 155
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone