Nye menighetsledere i Sierra Leone
Nye menighetsledere i Sierra Leone
21 mars 2014
Lederne i de åtte nyplantede menighetene trenger oppfølging og undervisning for å kunne være gode ledere lokalt.

Av Arild Harvik

Hver lørdag samles de; menighetslederne i Tonko Limba. Det er åtte nyplantede menigheter. De aller fleste kommer fra muslimske familier. Veksten i arbeidet har vært stor. Det er viktig å undervise de som har fått ny tro og nye oppgaver.

Menighetsplantingen i Tonko Limba støttes av norske baptister. Ungdomsleiren på Vegårshei samlet inn penger, mye penger. Det ble nok til Bibler og til sykler for de nye menighetslederne i Tonko Limba. Nå sykler de til de undervisning og bønn, hver lørdag. Pastor Philip Kamara har ansvar for undervisningen.

Ung baptist har de siste årene støttet  arbeidet som drives i dette området.  Det er nye menigheter og nye ledere. De som var på Vegårdshei sommeren 2013 fortjener en stor takk.  

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone