Vår dyktige regnskapsfører
Vår dyktige regnskapsfører
21 mars 2014
Cecilie Kwandelewey er både viktig og dyktig. Hun er ansvarlig for å føre alle prosjektregnskapene.

Av Arild Harvik

Cecilie er utdannet ved handelshøyskolen i Kisangani, med NORAD stipend. Stipendet til henne var en god investering.  For noen år siden ble alle regnskapene ført for hånd. Nå brukes data, og det vi trenger av regnskapsmateriell på kontoret på Stabekk, blir overført vi internett. Cecilie bor nede i selve Buta.

Det er langt å gå opp til jobben. Derfor – en splitter ny – motorsykkel.  Det er noen, men ikke mange kvinner i Buta som kjører på egen sykkel. Cecilie er en  av dem.

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone