Fra 4. april til 11. april oppfordrer Familie & Medier til å gjennomføre en såkalt «Skjermfri uke», melder Familie & Medier.
Fra 4. april til 11. april oppfordrer Familie & Medier til å gjennomføre en såkalt «Skjermfri uke». De vil gjenta fjorårets suksess og invitere til en uke der man bruker tiden på andre ting enn tv, internett og andre skjermaktiviteter. – Vi håper en slik uke vil fremme kreativiteten og føre til alternative aktiviteter og flere muligheter til fellesskap. Vi ønsker en bevisstgjøring på eget mediebruk og trening i å ha skjermfri, sier Jarle Haugland, daglig leder i Familie & Medier. Familie & Medier oppfordrer både enkeltpersoner og familier til å ha skjermfri. I tillegg oppfordres organisasjoner og bedrifter til å ha en skjermfri dag på jobben. – Det er bevisst at vi legger «Skjermfri uke» til fastetiden. I tillegg til alt det flotte en kan gjøre i en skjermfri uke, er dette en tid i kirkeåret som hjelper oss til bønn, stillhet og refleksjon, sier Haugland. KPK Les mer  

Les også

Baptistene er med i fasteaksjonen til Kirken Nødhjelp

6.-8. april går Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 2014 av stabelen. Baptistene er med
Les mer

En fornyet kamp for det ufødte barnet?

- På grunn av saken om legers reservasjonsrett har abortspørsmålet har vært på dagsorden. Kan vi ta debatten, eller er temaet for betent og følelsesstyrt? spør daglig leder Jarle Haugland i organisasjonen Famiie & Medier.
Les mer
1 - 2 av 2

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone