Levende tro inviterer til kursdag om foreldreskolen
Levende tro inviterer til kursdag om foreldreskolen
9 mai 2014
Foreldreskolen er et nyttig verktøy i arbeidet med tro i hjemmet, bli med på kurs fredag 9. mai.

Av Roger Dahl

På kursdagen får du en god innføring i kursopplegget Foreldreskolen, som er utarbeidet  av Bibelleseringen.  Jorunn Singstad Djupvik, som arbeider  i Bibelleseringen og medlem av Levende tro gruppa, er kursholder.  hun har vært sentral i utarbeidingen av ressursmateriellet, og brenner for at menighetene skal kunne inspirere foreldrene til å være gode trosformidlere. Arbeidet med levende tro, og derigjennom foreldreskolen er en viktig del av vårt arbeid for å nå og bevare barn og ungdom. Les om vår strategi for barn og unge.

Fredag 9 mai arrangerer Levende tro  kursdag for personer som vurderer å starte Foreldreskolen i sin menighet etter ferien. På kurset vil du få det du trenger for å gjennomføre et fullestendig kurs. For noen vil det kunne være et stort kurs etter «alphamodellen» for andre kan en bruke det i en mindre gruppe.
 
Om du tror det er noe for din menighet, og har noen ressurspersoner, så meld deg på å kom.
 
Det blir servert ett måltid omtrent midt i kurset. Kurset er gratis, men du betaler reise selv. Kurset er lagt til Bærum baptistkirke, som ligger i tilknytning til skolesenteret på Stabekk i Bærum og er på dagtid fra kl 10.00 til 17.00.
 
Påmelding, innen 2 mai 2014, til Roald Zeiffert
 

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ernst fikk Dagens hederspris: – Vårherre er en god arbeidsgiver

TAKKNEMLIG: Ernst Selvik har opplevd det meningsfullt å få han en tjeneste i det kristne barne- og ungdomsarbeidet i Nord-Norge. Les mer om tildelingen i dagen.no Foto: Tore Hjalmar Sævik, Dagen
Les mer
1 - 3 av 132
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone