Siri Løsnesløkken på plass som integrasjonskonsulent
Siri Løsnesløkken på plass som integrasjonskonsulent
4 april 2014
Løsnesløkken er ansatt som vikar for Mette Marie Hebnes fram til april 2015.
Løsnesløkken er ansatt som vikar for Mette Marie Hebnes fram til april 2015. Av Roger Dahl
Fra og med 9. a pril går integrasjonsløeder Mette Marie Hebnes  ut i fødselspermisjon. Hun sier selv at hun  planlegger å være hjemme med gutten familien venter fram til august 2015.
Siri Løsnesløkken er ansatt som vikar. Hun er ansatt i 50 prosent stilling, og vil jobbe for Baptistsamfunnet annenhver uke i partallsuker og begynte 1. april. Siri har vært pastor i Hamar Baptistmenighet, en svært flerkulturell menighet i flere år. Hun har både åndelig/pastoral kompetanse og administrativ utdannelse, og ser fram til å arbeide overfor migrantmiljøet hos baptistene.
Peter Ngaidam er fortsatt integrasjonspastor, misjonsleder Arild Harvik tar over Hebnes sine oppgaver innen misjon og bistand.
 

Les også

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Baptistsamfunnet vil hjelpe Peter å hjelpe

Peter Ngaidam var militærregimets fange og satt isolert i en celle helt uten lys i ni måneder før han rømte fra Myanmar. Fra en leilighet i Lier kjemper han nå mot militærregimet og ber norske venner om bistand.
Les mer
1 - 3 av 78
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone