150.000 kroner til ny fødestue
150.000 kroner til ny fødestue
4 april 2014
Fødestua i Likati er på plass, nå står Bambesa for tur, også den finansieres av gaver fra Sykepleiernes misjonsring.

Av Roger Dahl

et er Mor og barn-aksjonen i Kongo, som ledes av Anne Britt Eiens og simonette Håland som står bak søknaden til Sykepleiernes misjonsring.

For to år siden ble det gitt penger til fødestue i Likati. Den er nå på plass. Ny søknad er godkjent, slik at helsesenteret i Bambesa også får ny fødestue.  Vi har i tillegg ønske om å bygge ytterligere tre fødestuer, slik at alle helsesentrene får gode og hensiktsmessige fødestuer.

Baptistene i Bas Uele i Kongo, som vi samarbeider med, driver 12 helsesentre.  Vi har i mange år gitt gratis medisin til barn under to år rundt omkring på alle våre 12 helsesentre. Mor – Barn kontoen dekker i tillegg utgifter til dem som må ta keisersnitt, og i samarbeid med Sykepleiernes misjonsring sørger vi også for nye fødestuer.

- Vi har ønske om å bygge fire nye fødestuer til, over en femårs periode, vi har begynt forberedelser til den neste fødestua i Bambesa. De andre sju helsesentrene har bra fødestuer, men trenger noe nytt utstyr etter hvert.

Les også

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone