Hilsen fra Hammerfest!
Hilsen fra Hammerfest!
3 oktober 2014
En liten sommerhilsen fra oss i Arctickirka. Vi har det bra.
En liten sommerhilsen fra oss i Arctickirka. Vi har det bra. Vi samles regelmessig til møter på lørdagskveldene, og vi har også bønnemøter, og av og til også andre samlinger. Noen ganger har vi besøk, men andre ganger samles vi til møter der vi deler litt hver. På bildet ser vi Terje Johansen, Arild Gamst og Siv Jakobsen som leder i lovsang på et lørdagsmøte. Vi sender en hilsen til alle bladets lesere, og ønsker gjerne besøk, om noen har lyst til å komme og være sammen med oss. Av Terje Johansen

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone